Ще разчитате ли на камерафон през лятната си почивка?
Ще разчитате ли на камерафон през лятната си почивка?
da zaedno s foto aparad
-
- Регистриран: 17 фев 2006, 22:57
Re: Ще разчитате ли на камерафон през лятната си почивка?
Единственото което не ми харесва на фотоапарата е че трябва да го макнеш със себеси, да внимаваш да не го запилееш. А и все пак лятото всеки гледа да е колкото може по малко накачулен както с дрехи така и с аксесуари! Иначе фотоапарата поне засега е незаменим! Аз сега ползвам камерата на телефона 1.3Мпих, но зорлен + вечерта е отчайващо.
ами К750 като ми прави почти същите снимки като Olimpus-а ми за 300лв, за какво ми е да го мъкна тъпия фотоапарат.
5te megapixela na fotoaparata mi ne mogat da se sravnqvat s nikoi ot telefonite na pazara po ka4estvo nezavisimo dnevno ili no6tno razbira se 4e nqma da raz4itam na kamerafon za snimkite
az to4no za tova predpo4etah da si zema kamerofon vmesto PDA za lqtoto
napylno sam dovolen ot snimkite i klipovete na N90 i mislq 4e e mnogo po udeben otkolkoto da mykna i telefon i fotoaparat neprekysnato sys sebe si
napylno sam dovolen ot snimkite i klipovete na N90 i mislq 4e e mnogo po udeben otkolkoto da mykna i telefon i fotoaparat neprekysnato sys sebe si
Телефоните не стават за нощни снимки. Ето за това са фотоапаратите :) Естествено минуса на фотоапарата, е че трябва да го пазиш, а и си е по-голям. Така, че ще разчитам и на двете.
Това са глупости според мен, телефона си е телефон, камерата - камера !
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Мне ще си се доверя отново на Олимпуса ми :)
Абсолютно НЕ, най добре ми е с камерата ми, може да е малко неподходящо на плажа да нося и minidvd-та но си заслужава жертвата. Пък и на почивка не мисля че трябва да се носи телефон защото иначе всеки ще те притеснява и се губи смисъла от почивката, защото ти робуваш на телефона си.