N80 - razkodirvane
N80 - razkodirvane
gledam dosta obqvi na tozi telefon na dobra cena - kodiran i sa zamislqm dali si struva da go zema problema e 4e ot skoro sam v sofiq i ne sam mnogo naqsno kyde gi razkodirvat i za kakvi pari
Re: N80 - razkodirvane
за съжаление не се очаква скоро да ги разкодирват телефоните от N series
най добре е там откъдето ви го докарват да го разкодират там както моят го разкодираха в Лондон за 20 паунда
най добре е там откъдето ви го докарват да го разкодират там както моят го разкодираха в Лондон за 20 паунда
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
qsno za6to gi davat tolkova eftino tezi telefoni :)
emi nadqvam se 4e dokato uspeqt cenite im 6te padnat o6te
emi nadqvam se 4e dokato uspeqt cenite im 6te padnat o6te
най добрее некодиран телефон да си вземеш
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
do4uh ot nqkade 4e starite telefoni ot n seriqta n70 n90 moje da im se smenq firmware v doma6ni usloviq samo s usb kabel za n80 ne sed li otnasq sy6toto
Firmware може да се сменя, но телефона си остава заключен!
ReTaBoLiL,заложи на сигурното.По-добре изчакай,отколкото да направиш грешка за която да съжаляваш.По-добре по скъп апарат,отколкото да загубиш напразно пари,
а и тези които продават не се знае какви хора са.Тъй,че по добре изчакай.
а и тези които продават не се знае какви хора са.Тъй,че по добре изчакай.
Трябва да изчакаш да излезе новия софтуер за тела и тогава може да ти го разкодират.
НЯМА такива филми-20 паунда в Лондон. Може да си поискаш кода за разкодиране срещу 20 паунда от оператора при изтичане на договора(или ако е наближило). Обаче , трябва да си титуляр на договора, да знаеш ref. number(или парола). Не става да отидеш в orange, o2, T-mobile..... и да кажеш "Имам тука един N90 ей ви 20 паунда дайте ми кода" Аполончо пак нещо не е доразбрал.