Ето една тема и от мен:)
Ето една тема и от мен:)
А тя е: какви теми искате да има във форума, драги приятели? Знам, че 38 000 регистрирани (пък и повече) означава 38 000 мнения, но все пак - нека чуем колкото се може повече от вас, за да направим нашия форум едно мноооооооооооооооооооооого уютно и много полезно място, в което да "живеем" с кеф. Сърдечно благодаря и приятна вечер:)
Re: Ето една тема и от мен:)
Приветче и от мен))
Знаеш, че от как го има форума ( почти ) много държа на това да е малко по-логично построен - нека все пак да има едно разделяне и по марки...мисля, че е добър вариант...а и ще се избегне 90% от спамчето))
Опс...забравих....темата е съществена...не може ли да се ковне най-горе? иначе казано...да не се смъква надолу))
Знаеш, че от как го има форума ( почти ) много държа на това да е малко по-логично построен - нека все пак да има едно разделяне и по марки...мисля, че е добър вариант...а и ще се избегне 90% от спамчето))
Опс...забравих....темата е съществена...не може ли да се ковне най-горе? иначе казано...да не се смъква надолу))
Мисля,че поне в момента е по-важно във форума да се поства малко по-смислено а не да се говори каквото падне :)
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Аз по скоро бих казал какво не би трябвало да има в този форум-теми от рода на:
"Шок и ужас-американец изяде приятелката си"
"Срещата на върха се провежда в Финладия- страната на Нокиа"
"Изверга Владо Кузов се гаврил с деца"
и т.н. и т.н.
Всички знаете кой е автора на тези теми.
А ако погледнете форума в момента ще видите как Руснака се гаври с всички нас като потребители,без да бъде баннат.
Не искам да коментирам повече,но ми се струва че някои хора се толерират с търпение,граничещо с идиотизъм.
"Шок и ужас-американец изяде приятелката си"
"Срещата на върха се провежда в Финладия- страната на Нокиа"
"Изверга Владо Кузов се гаврил с деца"
и т.н. и т.н.
Всички знаете кой е автора на тези теми.
А ако погледнете форума в момента ще видите как Руснака се гаври с всички нас като потребители,без да бъде баннат.
Не искам да коментирам повече,но ми се струва че някои хора се толерират с търпение,граничещо с идиотизъм.
spored men trqbva da ima podrazdeleniq i nai-vajnotot KIRILIZATOr, za6toto na men mi e gadno da 4eta mneniq na latinica, ama kato nqmame flex type...
Хм..нали ти дадох линк..да се позапознаеш с това как се слага фонетика...елементарно...на всеки един Уиндоус.... Стига с това...нямаме флекстайп...по-добре да няма човек това недоразумение))
Вече е баннат (Руснака) и никога повече няма да може да пише в този форум, какъвто и ник да си избере:)
Форумът е много добър, по-голямо значение имат потребителите и тяхната коректност, когато имаш възможност да ползваш нещо добро, безплатно, да получаваш информация, да имаш безплатна възможност да пускаш обяви и още и още възможности, вместо да правиш глупости бъди благодарен на хората които го правят реалност, подържат го и се опитват да го направят по-добро, по-полезно и по-приятно място.
Всеки има свои тактики и т.н. начин на мислене и възприемане, нужда да се изрази - но трябва да се спазват дадени правила - неможе да си пействат тука новините от разни сайтове, които нищо общо нямат с тематиката, един ден ще използвам търсачката и когато напиша - дадена дума да знам ,че ще ми излезе информация за нея, коментари и т.н... а не като направа търсене да ми излезат на аполон25 - дете уби баща си, шок и ужас, гавра с деца, страната на нокиа, и хилядите други безумия, аз не казвам ,че всичкото тва трябва да се трие, но да се пускат неща от които има смисъл, и които биха били полезни и интересни на колкото се може повече хора...
Иначе това с разделянето по марки е доста добро решение, не само, може да се раздели на бизнес комуникатори, камерафони, смартфони, мултимедиини у-ва и т.н. и т.н...
Успех на екипа на www.mobilebulgaria.com
Всеки има свои тактики и т.н. начин на мислене и възприемане, нужда да се изрази - но трябва да се спазват дадени правила - неможе да си пействат тука новините от разни сайтове, които нищо общо нямат с тематиката, един ден ще използвам търсачката и когато напиша - дадена дума да знам ,че ще ми излезе информация за нея, коментари и т.н... а не като направа търсене да ми излезат на аполон25 - дете уби баща си, шок и ужас, гавра с деца, страната на нокиа, и хилядите други безумия, аз не казвам ,че всичкото тва трябва да се трие, но да се пускат неща от които има смисъл, и които биха били полезни и интересни на колкото се може повече хора...
Иначе това с разделянето по марки е доста добро решение, не само, може да се раздели на бизнес комуникатори, камерафони, смартфони, мултимедиини у-ва и т.н. и т.н...
Успех на екипа на www.mobilebulgaria.com
Привет и от мен,но имам един въпрос към администратора...
И той е: Защо ми изтри темата (е) със заглавие от рода на "Малко интересни факти от произхода на мобилните компании" ?не ми казвайте че това не е сварзано с общия смисал на сайта и че не е нужно поне някой да знае откъде произлиза дадена компания?И друго желая(подтиквам) да баннете mastermind защото само се гаври с всички?
Хайде приятна вечер и поздрави на всички(почти всички)..!!!!
И той е: Защо ми изтри темата (е) със заглавие от рода на "Малко интересни факти от произхода на мобилните компании" ?не ми казвайте че това не е сварзано с общия смисал на сайта и че не е нужно поне някой да знае откъде произлиза дадена компания?И друго желая(подтиквам) да баннете mastermind защото само се гаври с всички?
Хайде приятна вечер и поздрави на всички(почти всички)..!!!!
искам да попитам информацията за NOKIA
която бях писал на кого пречеше във форума?
Писали сте ми че има новинарска страница за това,добре но какво лошо съм направил
като съм дал още малко информация за моята любима марка телефони?
ВЪЗМУТЕН СЪМ ОТ ТОВА ЧЕ СЕ ТРИЯТ НАИСТИНА ПОЛЕЗНИТЕ ТЕМИ свързани с най успялата мобилна компания NOKIA.
А ТЕМИ ОТ РОДА "Защо всеки предпочита Моторола" си стоят?
която бях писал на кого пречеше във форума?
Писали сте ми че има новинарска страница за това,добре но какво лошо съм направил
като съм дал още малко информация за моята любима марка телефони?
ВЪЗМУТЕН СЪМ ОТ ТОВА ЧЕ СЕ ТРИЯТ НАИСТИНА ПОЛЕЗНИТЕ ТЕМИ свързани с най успялата мобилна компания NOKIA.
А ТЕМИ ОТ РОДА "Защо всеки предпочита Моторола" си стоят?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ