Относно предишната игра на сайта
Относно предишната игра на сайта
Не че нещо, ама още не съм си получил тениската която уж спечелих, въпроса е принципен, не материален.
Re: Относно предишната игра на сайта
Ами предлагам ти да попиташ модераторите на бележка на сайта....
По принцип може да са те забравили .
"Напомни" им за всеки случай , иначе от около 5 месеца получавам тениска ( просто се отказах ) .
"Напомни" им за всеки случай , иначе от около 5 месеца получавам тениска ( просто се отказах ) .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
По принцип ти се отказа от нея, но те пък тряваше да ти я пратят все пак.
Никъде не съм казвал, че се отказвам. Просто по мейла се разбирахме няколко пъти уж за адреси и т.н. а то какво стана.
Трябваше , но до ден днешен нищо не съм получил ( и не очаквам да получа ) .
Не случайно още тогава писах наградата да беше зимно яке , че виждаш какво е времето навън ;)
Не случайно още тогава писах наградата да беше зимно яке , че виждаш какво е времето навън ;)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
и аз спечелих някакво ХФ преди 6 месеца ама....
Искам да кажа нещо за модераторите , значи това е типичен пример за смехотворни особи които се надсмиват на аудиторията. Тениски ХФта и др. смях ... жалки !!!!!
Не съм вярвал, че възпитан човек като гдин. Карабулев ще позволи на тези самозабравили се дербеи да присвояват наградите!
Не съм вярвал, че възпитан човек като гдин. Карабулев ще позволи на тези самозабравили се дербеи да присвояват наградите!