Имате ли вяра на сервизите за gsm-и
Имате ли вяра на сервизите за gsm-и
Пускам това запитване понеже ще е полезно на всеки '' (като мен) '' ,които се колебае дали да си занесе gsm на сервиз. Има много уловки по нашите сервизи я disp я button шти свият я нещо друго. не искам да обидя никого , просто има хора които злоупотрбяват в работата си .
ако има в бг коректни сервизи моля споменете ги
ако има в бг коректни сервизи моля споменете ги
Re: Имате ли вяра на сервизите за gsm-и
100% гаранция няма никъде ;) По принцип има няколко сервизни вериги за които може да се каже,че вършат работа но няма гаранция ;)
За мен е строго индивидуално, може да те обслужват некачествено и да те вържат нещо във известен сервизен магазин, и да ти свършат работата перфектно в "кварталния" магазин. Така че не е от определящо знчение името и реномето на сервиза. Няма никаква гаранция според мен зависи от човека който ти "пипа" телефона. Най-добре е да се ходи при познат човек на който да имаш доверие - лично мнение.
Мислех, че това мислене от соц-ерата е отживелица, но явно още има хора, които си мислят, че ще им сменят частите като си дадат нещо за ремонт. Преди така се мислеше за телевизорите, сега за телефоните.
Защо си мислиш, че ще сменят частите на телефона ти? Не си ли виждал/а/, че в сервиза има много телефони. Защот точно твоя трябва да го "оберат". Второ този човек трябва да ОПРАВИ телефона ти, за да ти вземе парите, а не да го развали, защото тогава няма да получи пари от теб. Отделно, за да го смени този дисплей например, това означава допълнително работа. През това време той може да оправи друг телефон и да вземе пари за това. Защо да се знаимава с твоя телефон излишно? На всичко отгоре за да смени твоя дисплей, трябва да ти сложи друг работещ дисплей. Какъв е смисъла от размяната тогава? Да не говорим, че при подмяна може да повреди иначе здравия ти диплей и да се наложи да ти търси друг.
Всичко това важи за сериозните сервизи и майстори, а не за някой набеден за майстор.
Защо си мислиш, че ще сменят частите на телефона ти? Не си ли виждал/а/, че в сервиза има много телефони. Защот точно твоя трябва да го "оберат". Второ този човек трябва да ОПРАВИ телефона ти, за да ти вземе парите, а не да го развали, защото тогава няма да получи пари от теб. Отделно, за да го смени този дисплей например, това означава допълнително работа. През това време той може да оправи друг телефон и да вземе пари за това. Защо да се знаимава с твоя телефон излишно? На всичко отгоре за да смени твоя дисплей, трябва да ти сложи друг работещ дисплей. Какъв е смисъла от размяната тогава? Да не говорим, че при подмяна може да повреди иначе здравия ти диплей и да се наложи да ти търси друг.
Всичко това важи за сериозните сервизи и майстори, а не за някой набеден за майстор.
това се прави с телефони,които са за кофата да се оглозгат работещите неща така и така не стават защо да не направи някой който може да стане това е практика в цял свят повярвай ми.А никой няма да се хване да ти сменя частите това е време и труд.
-
- Регистриран: 20 юни 2006, 11:04
Перди месец някаде си взех телефона и сега се налага да го нося в сервиз (проблема е в дисплея ) и явно ще трябва да се сменя...... но все още незнам дали да го нося още от сега или да поизчакам още малко, защото много хора ми казват да поизчакам а и аз лично нямам много вяра в сервизите , защото ще ми сменят дисплея-добре но като ми сменят и половината оргинални части .......после какво... ще имам дисплей който му няма нищо, но всичко друго като ми прави проблеми каква полза - никаква, а още повече че ще го нося на гаранционен сервиз а не на някой който ще си плащам, а служителите на тези сервизи са в повечето случеи на "твърда заплата", и дале ще се почовъркат малко повече и ще подменят това-онова мн мн не им пречи, а и където и да си занесете телефон на ремонт стои доста време и съвсем спокойно могат да направят това,което споменах по горе.
А пък и телафона не е някой за 100-200 лв(не че и те са малко ) а са повечко и за това моля ви се дайте съвет,дали да рискувам още от сега или да почакам към края на гаранцията , Благодаря
А пък и телафона не е някой за 100-200 лв(не че и те са малко ) а са повечко и за това моля ви се дайте съвет,дали да рискувам още от сега или да почакам към края на гаранцията , Благодаря
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
H17MaN_47 е прав по принцип, но все пак, ако не се доверите на някой сервиз няма да може да си ползвате телефона, защото сам едва ли ще го поправите. Освен всичко друго, когато оставяте в сервиз телефона, ако имате някакви съмнения, най простото нещо е да си маркирате някъде, примерно батерията, за да не я сменят, панела или някоя друга част, която може да се маркира. по този начи ще направите проба, дали сервиът е точния или не. Също тека, когато го оставяте, трябва да ви напишат на бележка серийния номер на телефона и батерията и евентуално на зарядноили друг аксесоар, който ще им оставите. Но все пак зависи от коректното отношение. Дано да случите, късмет.
tvyrdo nie :)
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06