GSM паднал в WC
GSM паднал в WC
Добър вечер значи каква е работата днес се прибирам от школо и майка ми казва направих белята - изтървах си тела в тоалетната на работа. Тя мн я фанала паниката и ся притеснена ко ще стане отваряла го там сушила го ама не тръгва. Та въпроса ми е какво може да се случи на тел попаднал във вода. Благодаря предвърително. Утре ще го давам на сервид ама искам да знам горе долу каквоп може да се е прецакало и кви пари ще ми искат.
P.S. Тела е нокиа 6020
P.S. Тела е нокиа 6020
Re: GSM паднал в WC
Може да е влязло ако вътре
Свали му батерията! И утре на сервиз. И не пипай нищо!
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
I nai-vajnoto! NE kazvai che e padal v toaletna !
Значи тела не е в гаранция, махали сме му панела батерията и СИМ картата ся седи разглобен. Значи ме съветвате да не казвам каде е паднал а че само е намокрен, щот тои нема гаранция и не би имало значение ама щом не трябва нема проблем
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Е щом няма гаранция няма значение!
Кайи в сервиза какво му се е случило!
Само да ти кажа,че мокрен ли е един телефон КРАЙ с него!Могат да ти го закрепят за месец два ама после пак е труп!
Кайи в сервиза какво му се е случило!
Само да ти кажа,че мокрен ли е един телефон КРАЙ с него!Могат да ти го закрепят за месец два ама после пак е труп!
Мен ако питаш, а аз имам някакъв опит с телефончета, най-добре е да дадеш 2-3лв за една отверчица и да си го отвориш сам, да го почистиш внимателно със памук и спирт и да го оставиш да изсъхне от спирта, пробвай го дали ще запали и ако тръгне си си спестил парички, ако не тръгне, поне си се пробвал! Нищо не губиш, аз лично сам го правил тоя номер многократно.
Късмет
П.П. Ако прибваш моя вариант пиши какъв е бил резултата
Късмет
П.П. Ако прибваш моя вариант пиши какъв е бил резултата
-
- Регистриран: 12 юни 2006, 17:34
nakarai gi da go podkarat i sa otyrvi vednaga ot nego
> I nai-vajnoto! NE kazvai che e padal v toaletna !
А как ще обясни ако мирише на ако ? :)
А как ще обясни ако мирише на ако ? :)