Аз лично си мислех, че модератор или сисадмин или съпорт...който пусна една тема за форума ще се заинтересува и ще направи човешки нещата, за да сме си полезни, но...явно ще стане, но някой друг път.
До тогава теми "Обича ме, не ме обича" ще пълнят форума.
Спомениии, що се връзваш:) Нека децата се кефят, макар че едва ли е мястото тук:)
Иначе може и както с борсата - пращаш смс за 2,40 и темата ти стои на първо място ...хахахаха.
Днес някое хлапе се биеше в гърдите, че имал "голяма активност във форума" :)
Vuzmojno li e???
Re: Vuzmojno li e???
Ами....искрено се надявам да не отнеме 1 година реакцията по споменатата от теб тема))
С "анкетата" си исках да подсетя определни "отговорни" какво са писали преди време...и че има нужда от някои промени...не кометични))
Прави ми впечатление бързото пускане на комерисиални "удобства" в сайта, а пренебрежението към ей този форум...продължава...последна дупка на кавала. Не давам акъл или съвети....
Наясно съм, че тази тема доста бързо ще изчезне в небитието...но 2 минути писане от моя страна не са проблем...
С "анкетата" си исках да подсетя определни "отговорни" какво са писали преди време...и че има нужда от някои промени...не кометични))
Прави ми впечатление бързото пускане на комерисиални "удобства" в сайта, а пренебрежението към ей този форум...продължава...последна дупка на кавала. Не давам акъл или съвети....
Наясно съм, че тази тема доста бързо ще изчезне в небитието...но 2 минути писане от моя страна не са проблем...
Май е време да направя "сефтето" и аз, да взема да пусна една темичка по въпроса:)
Иначе - комерсиалните "удобства"...то беше ясно, че без тях няма да мине, макар че точно тези, които се появиха днес са леееекичко мъртвородени, от чисто практични причини:)
Ще взема да пусна 24 "VIP" обяви и ще ходя да се карам що не са ми всичките на 1-ва страница:) Предполагам си видял каква "ВИП" Нокиа 3230 на годинка се продава за "скромната" сума от 400 лв...ще се нагледаме на кокер-шпаньоли и чипровски килими, убеден съм:)
Иначе - комерсиалните "удобства"...то беше ясно, че без тях няма да мине, макар че точно тези, които се появиха днес са леееекичко мъртвородени, от чисто практични причини:)
Ще взема да пусна 24 "VIP" обяви и ще ходя да се карам що не са ми всичките на 1-ва страница:) Предполагам си видял каква "ВИП" Нокиа 3230 на годинка се продава за "скромната" сума от 400 лв...ще се нагледаме на кокер-шпаньоли и чипровски килими, убеден съм:)
-
- Регистриран: 12 юни 2006, 17:34
не е важно количеството, а качеството
Хехехе, ако имаш предвид смартфони, то СЕ в момента предлагат на пазара повече смартфони отколкото когато и да било в краткото им съществуване. Няма смисъл да ги сравняваме с Нокиа, защото на човек му е нужно само да погледне върху пазарния дял на двете компании и да си отговори сам на въпроса. Аз мисля, че СЕ се развиват в една много правилна посока и ролята им като основен играч на пазара ще става все по-голяма. Даже, прости ми ако не си съгласен с мен, но аз мисля, че на пазара М600 има много по-големи шансове от Р990. Все пак времето ще покаже.