Цифров фотоапарат - какъв да си взема?
Цифров фотоапарат - какъв да си взема?
Здрасти, искам съвет какъв фотоапарат да си купя. Искам да е любителски клас. Да е на марка с традиции в тази сфера защото ми е писнало вече да се занимавам със сервизи... Имам 600 лева, може и малко отгоре да дам. Препоръчват ми Сони DSC-W80, вие какво ще ми препоръчате? Искам качествени снимки, а не като снимам вечер после да ми излизат на снежинки. Благодаря предварително на всички!!!
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Re: Цифров фотоапарат - какъв да си взема?
Виж PANASONIC DMC-TZ1EG-S - струва 699лв в Техномаркет. Ако сега си купувах фотоапарат бих си взел него, но за сега Пентакс-а ми върши добра работа. Иначе Сонитата не са никак лоши и са също много удачен избор.
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
значи пич 1 френд има W100 смея да твърдя 4е прави ноща в ден ако искаш ще ти прата снимки мисла че разликата между 80 и 100 беше само в пикселите ако има нещо пиши на k0k_sf s nula v skype
Горещо ти препоръчвам марката Канон.
Ако се поровиш малко из форумите на спец.сайтове ще разбереш защо
Ако се поровиш малко из форумите на спец.сайтове ще разбереш защо
Аз също съм за панасоник. Това също е добре: FUJI FINEPIX S-5500. Но ако вземеш PANASONIC DMC-FZ7EG-K ще е по-добре.
Лично аз в момента съм на Практика и за цените които предлагат съм доста доволен от качеството. В някои моменти дори са по-добри от канон същ клас.
Поздрави и успех.
Лично аз в момента съм на Практика и за цените които предлагат съм доста доволен от качеството. В някои моменти дори са по-добри от канон същ клас.
Поздрави и успех.
Практика???
Това беше доста забавно :)
Това беше доста забавно :)
Взимай сонито, прекрасена машинка
Благодаря ви на всички за мненията. Само 1 въпрос - каква е оптиката на Панасоник? Защото един приятел ми каза, че оптиките на Никон и на Сони са най-стабилни.
На Сони е немнско-американска и принципно се води като една от най - добрите.
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
pi4 ako iskash she ti prata sn imki s sont-yo da si napravish izvodi az li4no sam go priznal zashtoto toq me e snimal v kafeto a akto dam zoom moga da vida nomera n kolata naparkinga koqto e na 30 metra govora ti prez noshta ]snimka