Доволни ли сте от call центъра на оператора ви?

galaxybg
Регистриран: 02 сеп 2004, 14:42

Доволни ли сте от call центъра на оператора ви?

Мнение от galaxybg » 17 ное 2006, 21:14

Не винаги дават точна информация и си противоречат в някои случаи. Доволен съм отчасти от МТел.

Gabawan
Регистриран: 21 ное 2006, 14:14

Re: Доволни ли сте от call центъра на оператора ви?

Мнение от Gabawan » 21 ное 2006, 14:18

Dovolen sum!Polezen e i sluzi za mnogo neshta.

-VelizaR-
Регистриран: 10 окт 2005, 23:49

Мнение от -VelizaR- » 21 ное 2006, 14:32

Доволен съм от М-тел, макар, че изключително рядко ползвам call центъра, и имайки в предвид хилядите лишени от елементарни познания по латиница и английски, без капчица технически знания и лошо възпитани дори с аграрно образование клиенти, които им звънят по цял ден да питат дали имат "БАТУТ" на техният телефон, и как за бога работи, плаща ли се и колко е 1 кг., опораторите и съпорта са любезни и услужливи..., което изисква сериозен запас от нерви и здържаност...

uther
Регистриран: 08 сеп 2006, 11:03

Мнение от uther » 21 ное 2006, 14:40

Изобщо не съм доволен, операторите най-често се държат като говеда, неучтиви са, нервничат, не знаят елементарни неща, да не говорим за детайли в технически аспект, пък и докато системата те свърже с оператор можеш да се наобядваш или навечеряш, образно казано. Аз се имам за добре подкован в техническо и правно отношение, даже ме питат откъде знам нещо си или като знам защо ги питам тях!!!!
Като цяло - не съм доволен от кол-центровете на МТЕЛ и Глобул.

AbikuSE
Регистриран: 08 авг 2006, 16:36

Мнение от AbikuSE » 21 ное 2006, 15:00

с тези "КОЛ центрове" доказваш само че ядеш доматите с колците! Твърде си прост за да позлваш телефон камо ли да комуникираш с оператрите. Жалко че има толкова много неграмотници.

Много съм доволен от операторите на Глобул и на Мтел

uther
Регистриран: 08 сеп 2006, 11:03

Мнение от uther » 21 ное 2006, 15:05

Айде сега, не се прави, че не ме разбираш. Няма значение как ще ги наречеш, ти ме разбра какво имам предвид. кол-мол-гол - тва е положението, не съм доволен.
А че съм прост - ами прост съм, вярно е, иначе нямаше да ти отговарям, ама пуста простотия моя - писах ти! :)))
Когато аз съм комуникирал мобилно, ти си мислел, че GSMa е някакъв вид нова играчка или транзисторче, мойто момче, на чичко веселячето!

Kevin_ss
Регистриран: 29 дек 2005, 00:08

Мнение от Kevin_ss » 21 ное 2006, 16:21

И 3-те оператора са наели слабо компетентни служители. Колкото и пъти ми се е налагало да се обаждам, толкова пъти не ми отговарят задоволително.
парадокс...
Според мен, операторите трябва да са инженерно образование по телекомуникации и веднага да "вдяват" какво ги пита клиента.
Клиентът НЕ Е задължен да знае, за това се обажда за да пита!!!

Потребителски аватар
TURL
Регистриран: 09 авг 2004, 16:05

Мнение от TURL » 21 ное 2006, 17:22

nikoi ne ti e dlajen da ti kazva kade ti e otishla snimkata sled kato si snimal kucheto v dvora, operatorite sa za predlaganite uslugi i se spravqt otlichno kato se ima predvid KOI I ZA KAKVO im zvani!

Pezzi®
Регистриран: 10 юни 2006, 15:18

Мнение от Pezzi® » 21 ное 2006, 18:21

Където и да работиш имаш ли директен контакт с клиенти винаги ще се намери някой олигофрен да ти стъжни живота с някой олигофренски въпроси.
Лично аз съм доволен от Мтел Call центъра.

Kevin_ss
Регистриран: 29 дек 2005, 00:08

Мнение от Kevin_ss » 21 ное 2006, 18:55

Ti za koi operator raboti6?

Отговори