аххх носталгия не ви ли липсват джсмите от 2001-2002 година?
-
- Регистриран: 30 мар 2006, 19:45
Re: аххх носталгия не ви ли липсват джсмите от 2001-2002 година?
По това време имах в стаята ми плакат на Самсунг Т100 и Нокиа 3310.Много ги исках,но бяха 800 лева и си останах с искането :) В последствие си зех Сименс С55 и до скоро бях с него.Тогава струваше 350 лева...Сега си имам една играчка-телефон(Самсунг Д600).Тогавашните телефони бяха много издържливи,елементарни...Но важното е че вършеха работа.В началото баща ми имаше един Ериксон от първите модели когато бяха излезли.Сега като го гледам ми е смешно,но тогава си беше супер гсм :)
няма да забравя феноменалната нокия 5110,това беше първия ми мобилен телефон,за времето си преди около 8-9 години,за батерията нямам думи-5-6 дни,нямаше екстри като сегашните,но за времето си беше уникален...сега пове4ето модели са пълни боклуци,рядко са телефоните,които могат да се сравняват с ретро моделите,но за голямо сажаление,това е действителността!!!
Определено.... Минал съм през много култови модели, но наистина по-старите телефони рядко се разваляха и бяха "кучета" спрямо сегашните... :)
И аз да кажа:)
Преди N години жената ми изтръсвала сакото през балкона и заедно с него - Сименс-а ми S35i...вярно, не падна на асфалт или бетон, в градинката, но летя от ІІІ етаж. В джеф само му наместиха стойката за СИМ картата и си тръгна, държах го няколко години и никакви ядове не ми е давал. Едва ли някой днешен модел може да "преживее" подобен "екшън" толкова леко:)
Преди N години жената ми изтръсвала сакото през балкона и заедно с него - Сименс-а ми S35i...вярно, не падна на асфалт или бетон, в градинката, но летя от ІІІ етаж. В джеф само му наместиха стойката за СИМ картата и си тръгна, държах го няколко години и никакви ядове не ми е давал. Едва ли някой днешен модел може да "преживее" подобен "екшън" толкова леко:)
ma6iniii :) mnogo trudno se 4upeha. tva mi lipsva
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Е как няма да ми липсват!!!
Няма такива машини,а сегашните през няколко месеца на ремонт и ходиш с зарядно в джоба!
Няма такива машини,а сегашните през няколко месеца на ремонт и ходиш с зарядно в джоба!
Nokia 3310!!!Няма такава издръжлива машина, колкото и пъти да го изтървеш пак работеше, железен беше.Ех спомени, сегашните телефони наблъскани със сто екстри....и само проблеми с тях
за това взимаш някоя нокиа 1100, 1110 или 1112 и вече не ти липсват старите телефони ;)
Да си призная, болезнено ми липсва първият ми джиесем - Нокиа 3110, ако ги помни някой. С този телефон бях 3 години, издържаше дълго, никога не губеше мрежа, вярно - нямаше дори часовник, камо ли нещо повече в екстрите, но беше изключителна машинка. Така ме е яд, че не си го запазих за спомен или за резервен, а го продадох.... много съжалявам!
Евалла на старите телефони!!!
Евалла на старите телефони!!!
Липсва ми C45-цата ми :) ... толкова здрав телефон, колко изпускания е преживял ....