Siemens ST60

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: Siemens ST60

Мнение от DefaultUser » 25 сеп 2005, 13:30

DefaultUser написа:
23 сеп 2005, 10:40
po-dobre ne si kupuvai st60,gotin e no bateriqta darji 24h pone na men darji po tolkova kato postoqnno zaciklq i blokira pri tva dosta 4esto.pametta mu e samo 5mb.ima mn zabaveni refleksi i ne pravi hubavi snimki a za videozapis ima samo 10 sek.i pak malko pamet.edinstvenoto hubavo ne6to v toq tel e dizaina mu.tva e 4ao
blagodarq, Emili, za informaciqta, no az tozi telefon si go kupih predi godina ve4e :) V momenta sestra mi go polzva. Az bqh s nego 4 meseca i ne sum nedovolen, no si vzeh Samsung E-700, koito pove4e mi haresva... a tozi telefon ST60 sestra mi go izpuska v moreto... nikoi ne dava6e nadejdi 4e 6te raboti.. no e opraven i si raboti vse edno ni6to ne e imalo :) jestok telefon..to4no za sestra mi ;)

eleos
Регистриран: 03 ное 2006, 15:02

Re: Siemens ST60

Мнение от eleos » 27 ное 2006, 12:00

az imam telefoncheto otdavna ..ot 2 godinki blizo ..telefona kato si go zeh 2004 beshe lqtoto beshe super ,,mnogo go haresah togava ..daje si go poruchah po katalog ..400 kinta dadoh za nego ..haresvashe mi , no sega izlqzoha po novi i po funkcionalni telefona i mislq da go smenqm ..nqmam defekti bateriqta durji 4-5 dena(ma pri moite razgovori edvam 3, mnogo govorq)imam samo edno oplakvane ..panela mu e kretenski ..lqtoto ze my pada boqta i se beli ..samo zaradi tui mnogo se qdosvah !! i produljavam da se qdosvam :((, of kvi ste gi izbarali tez telefona po 24 chasa da vi durjat ? vie da ne ste gi zeli ot bokluka be hora ?? moqta bateriq durji 3 dena kato govotq mnogo i po 5 kato pochti ne govorq! verno ima mnogo po dobri modeli telefoni no vseki model si ima svoite priemushtestva ! mene si me kefi nishto che iskam da si go smenqm ..ma ostarq vechee !!a za displeq prosto super e !!! nqkoi put si go polzvam kato fenerche :)) strashen e !!

Отговори