Може ли ако на картата ти й изтече валидността...
Може ли ако на картата ти й изтече валидността...
Имам въпрос
Може ли ако имаш карта с предплатена услуга (в моя случай globul: b-connect) и ако на картата ти й изтече валидността може ли да подновиш по някакъв начин картата???
Може ли ако имаш карта с предплатена услуга (в моя случай globul: b-connect) и ако на картата ти й изтече валидността може ли да подновиш по някакъв начин картата???
Re: Може ли ако на картата ти й изтече валидността...
Не, няма как, тва е и идеята, ако е бил някой готин номер, вече някой го е взел ... а ак не, можеш да си го вземеш, но ще трябва да платиш за номер по избор, и да си на договор, докато не изтече...
moje6 razbira se... kato zaredi6 vau4er ot 15 lv tise produljava s 1 godina... stiga da nee tvyrde kusno ve4e.. probvai dali kato ti zvunne nqkoi na nomera ti zvani .. ako da na4i moje..
Ne moga da prezaredq i tova e estestveno za6toto kartata e nevalidna ve4e i ne moje ot neq da se izbira 123
A nomera sas zvaneneto go probvah i kazvat ne6to stranno-4e abonatut vremenno e ograni4il povikvaniqta si???Stranno mi se struva -mislq 4e trqbva da kazva kartata e nevalidna-ne mislite li ???
A nomera sas zvaneneto go probvah i kazvat ne6to stranno-4e abonatut vremenno e ograni4il povikvaniqta si???Stranno mi se struva -mislq 4e trqbva da kazva kartata e nevalidna-ne mislite li ???
Звънни на 123 с личния код на картата да проверят от кога не е презареждана.
Ако тече 13-ти месец имаше начин с оператор да се зареди май.
Успех.
Ако тече 13-ти месец имаше начин с оператор да се зареди май.
Успех.
Глобул имат малко лошия навик да забърсват веднага номерата след като изтече б-конекта.Имах подобен проблем,после не ми дадоха номера дори на договор-трябвало да престои 3 месеца "под карантина".Накрая на 2-рия месец се обадих да го взема,но се оказа,че е "зает".Когато го прозвъниш-не съществува,но втора година вече е "зает".
Eeeeeeeeeeeee jalko,mnogo mnogo jalko....nomera be6e mnogo hubav,daje prekaleno, kartata mi e ot tolkova mnogo vreme-parvata mi sim-karta....eh..za malko q zarqzah i BAM..eh
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Валидността е 11+1 ;)
през този един месец ти се пази номера след това забрави за него :)
през този един месец ти се пази номера след това забрави за него :)
am tova oba4e e mnogo stranno 6toto te 11meseca ne sa minali 100% otkakto za posleden put e izpolzvana...
Първо валидността при глобул е 12 месеца+1 месец за презареждане. Второ не е важно кога е използвана за последно, а кога за последно е презареждана