Студентска промоция от Мтел
Студентска промоция от Мтел
Някой да е чувал нещо по-конкретно за студентската промоция на Мтел. Един приятел ми каза, че със сигурност ще има нещо за 8-ми, но все още не знае какво точно.
Re: Студентска промоция от Мтел
Току що намерих нещо интересно в дир-а
LOOP-a тръгва на 5 лв., каквото и да значи това.
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=mtel&Number=1946579011&page=0&view=collapsed&sb=5&part=
LOOP-a тръгва на 5 лв., каквото и да значи това.
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=mtel&Number=1946579011&page=0&view=collapsed&sb=5&part=
Ето и официалното инфо:
http://mtel.bg/mobiltel/press_det.php?press_det_id=184
05.12.2006 - Всеки нов LOOP-ър, активирал карта от 6 до 17 декември ще ползва минимално месечно потребление от 5 лв.
На 6 декември стартира нова LOOP промоция, посветена специално на студентския празник. Минималното месечно потребление на всеки нов Loop-ър, който стане абонат в периода от 6 до 17 декември 2006 г., ще бъде само 5 лв. Срещу тях той ще може да се възползва от всички предимства, които му предлага най-младата мрежа в България. Новият Loop също е без месечна такса. За тези, които не се възползват от промоцията минималното потребление е 15 лв., като потребителят заплаща само услугите, които реално е използвал.
През първите 500 минути разговор за всеки месец абонатите разговарят в мрежата на LOOP и с два номера по избор от мрежата на Мобилтел на цена от 1 ст./мин. След изразходването им разговорите ще се таксуват на цена от 12 ст./мин. Минута разговор извън LOOP-зоната струва 39 ст., а кратките съобщения към всички национални мрежи - 14 ст.
Цените включват ДДС.
Ако мога да се прехвърля от Релакс 100 към този план бих го направил.Даже днес-утре ще ходя да си плащам сметката и ще питам ..
http://mtel.bg/mobiltel/press_det.php?press_det_id=184
05.12.2006 - Всеки нов LOOP-ър, активирал карта от 6 до 17 декември ще ползва минимално месечно потребление от 5 лв.
На 6 декември стартира нова LOOP промоция, посветена специално на студентския празник. Минималното месечно потребление на всеки нов Loop-ър, който стане абонат в периода от 6 до 17 декември 2006 г., ще бъде само 5 лв. Срещу тях той ще може да се възползва от всички предимства, които му предлага най-младата мрежа в България. Новият Loop също е без месечна такса. За тези, които не се възползват от промоцията минималното потребление е 15 лв., като потребителят заплаща само услугите, които реално е използвал.
През първите 500 минути разговор за всеки месец абонатите разговарят в мрежата на LOOP и с два номера по избор от мрежата на Мобилтел на цена от 1 ст./мин. След изразходването им разговорите ще се таксуват на цена от 12 ст./мин. Минута разговор извън LOOP-зоната струва 39 ст., а кратките съобщения към всички национални мрежи - 14 ст.
Цените включват ДДС.
Ако мога да се прехвърля от Релакс 100 към този план бих го направил.Даже днес-утре ще ходя да си плащам сметката и ще питам ..
i az sum na Релакс 100
ama trqbva li da si pod 27...mai be6e
ama trqbva li da si pod 27...mai be6e
Пак подигравка от МТел.Сега се връщам от офиса им - трябвало да ми остават по-малко от 3 месеца до изтичане на договора.След като на *88 ме убедиха,че няма да има никакъв проблем да се прехвърля на този Лууп "само" трябва да платя смяна на номер 12лв в крайна сметка поради алчността си МТел ще вземат 21лв по-малко от мен до края на договора ми - повече от месечната такса от мен няма да получат така или иначе ..
аз видях един френд, който си е купил LOOP карта с MP3 плейър, като таксата му е намалена - вместо 15 лева ще плаща 5 като месечна такса - нещо такова...
И аз бих си купил дори и Моторолата за 20лв и плеъра за 20лв стига да ми позволят да се възползвам от тази студентска промоция - междудругото студент съм и под 27 години :)
Извинете за въпроса...аз съм на 13 и почти 14(правя ги на март 2007) и питам ви ще може ли и аз да се възползвам от ЛООП?
Ами за съжаление поне на твое им не .. ако вземеш на някой (брат,сестра) познат освен ..
Ами аз брат или сестра нямам...ами познат тогава...мерси...то иначе от колко години нагоре може да се ползва?