Predlojete mi elektronna djadja da si vzema za podaryk ?
Predlojete mi elektronna djadja da si vzema za podaryk ?
gsm si imam dobyr imam si playstation . ama se 4udq dali da si vzema PSP ? ima li nqkakva po-dobra alternativa ? ili vyob6te pak nekva interesna djadja ?
Re: Predlojete mi elektronna djadja da si vzema za podaryk ?
bluetooth gps например
или nintendo wii, която обещава да е сензацията на сезона. с този невероятен геймплей, забавленията с нея са уникални.
или nintendo wii, която обещава да е сензацията на сезона. с този невероятен геймплей, забавленията с нея са уникални.
awe nali ti kazvam 4e imam ps2 ka :) ako q smenqm 6te e s ps3 . veren fen sym
Wii - BOZA.
Moje PSP ili nyakakva kamerka
Moje PSP ili nyakakva kamerka
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
emi to osven pocet pc ne ivjdam drugo kvo da si zemesh shtom imash gotina igra gotin telefon => mp3 player ne ti tree na4i pocekt pc
4udq se m/u psp (mnogo tynko 6te e za na6te ) , laptop ama sym si haresal ot seriqta ferarri na acer a tam 6e ima falit i me symnqva na6te da investirat tolkova v tva ne6to kato se ima predvid 4e 6te se izpolzva 90 procenta za igraene :),ili nqkva malka kamera (nqkakva portativna...
nai -veroqtno 6te e psp . q mi razkajete za nego ? znam 4e ima stra6en ekran . ina4e kolko struvat igrite drugo ??
nai -veroqtno 6te e psp . q mi razkajete za nego ? znam 4e ima stra6en ekran . ina4e kolko struvat igrite drugo ??
Купи си i-Pod.
гсма ми върши същата работа
Не е същата мания.
psp е провал като игрова конзола, освен ако не търсиш неговата мултифункционалност като мултимедиен плеър. погледни nintendo ds lite ако искаш нещо за забавни игри