M tel relax 100
M tel relax 100
kajete zaslujava li si tova http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/mtel_relax.php?lang=bg koi sa mu plusovete i minusite
Re: M tel relax 100
Аз съм на M tel relax 100 от три месеца(тогава беше такса 4лв с ДДС) и съм доволен.
Плюсовете са,че този номер от СП може да го сменяш всеки месец безплатно на *88 като предимство са и 50те СМСа,и 14ст към останалите,малката такса.Като предимство е и това,че може да се възползваш от договора и да си вземеш телефон на по-ниска цена аз така направих взех си Siemens A31 за 69лв. и после го продадох тук за 90лв.без договор в Мтел е 149лв.
А минусите са ясни само 1 номер в СП и 0,35 към останалите.
Плюсовете са,че този номер от СП може да го сменяш всеки месец безплатно на *88 като предимство са и 50те СМСа,и 14ст към останалите,малката такса.Като предимство е и това,че може да се възползваш от договора и да си вземеш телефон на по-ниска цена аз така направих взех си Siemens A31 за 69лв. и после го продадох тук за 90лв.без договор в Мтел е 149лв.
А минусите са ясни само 1 номер в СП и 0,35 към останалите.
Re: M tel relax 100
Emi zaslujava si,ako smeistvoto i priqtelite ti se sastoqt ot edin 4ovek....
Ina4e si davash 5 lv kato pop vseki mesec,a nasreshta po4ti nishto.
Ako sam na tvoe mqsto bih se zamislil za LOOP.sega e s 5 lv minimalno potreblenie,taka 4e ako se poinformirash malko moje i da razberesh dali si struva.
Spored men kakavto i da e tarifen plan na Mtel si e nabutka,ama ti si znaesh nai dobre
Ina4e si davash 5 lv kato pop vseki mesec,a nasreshta po4ti nishto.
Ako sam na tvoe mqsto bih se zamislil za LOOP.sega e s 5 lv minimalno potreblenie,taka 4e ako se poinformirash malko moje i da razberesh dali si struva.
Spored men kakavto i da e tarifen plan na Mtel si e nabutka,ama ti si znaesh nai dobre