Панел за SE k750i
-
- Регистриран: 23 май 2006, 02:16
Re: Панел за SE k750i
mmm az imam edin po4ti Nov,slagan e za 10 dena mai,dali ima i 1 drebna draskotina nevijdam.Originalen e.
ами ако има кой да чете казах- пълния комплкет панели мога да го намеря за около 60лв оригинални, само предния 20-30лв, смяната става много лесно, има 4 болчета и всичко друго са щипки, но смени не извършвам защото не съм сервиз, за това ако някой иска панели това е
Още 1 въпрос ако си сменя панела гаранцията на телефона отпада ли?
-
- Регистриран: 19 мар 2006, 23:37
Оня ден взех на сина ми изгодно К750 втора ръка и реших да му го направя нов отвън - абсолютно всички пластмаси смених вкл. средната (от старите остават копченцата и капачето за външната карта-памет). Пълният комплект излезе 59лв. (карам по памет: преден панел около 25лв., клавиатура - 12лв., среден - 9лв., голям капак отзад - 8лв., малък заден капак - 5лв.) в Омнител - официален сервиз на много марки + допълнителни 12лв. за смяна на панелите.
Спрямо цената за нов спестих 100лв. като нямам гаранция - за това прецени струва ли си. А ако се сменят отделни части, а не всички - личи си много разликата в износването...
Спрямо цената за нов спестих 100лв. като нямам гаранция - за това прецени струва ли си. А ако се сменят отделни части, а не всички - личи си много разликата в износването...
На мене лично ми тряя средната част само ама както каза ти ако не си паснат ще е мн грозно и тряя си зимам всичко :(
ludi li ste we ora toi panela po skup ot telefona . Telefona beshe ubav ama minalata godina :]