Ще паднат ли цените на GSM -телефоните от 1 Януари

Tigar
Регистриран: 24 юни 2005, 15:00

Re: Ще паднат ли цените на GSM -телефоните от 1 Януари

Мнение от Tigar » 12 дек 2006, 23:53

ха-ха откл. телефони се чупели по често и по какво съдиш....................Дали е откл. един телефон или не няма значение за дефектите.Някъде чел ли си или само си чувал как се откл. телефоните нали ако не са правилно откл.телефоните ВЪОБЩЕ няма да отлепят,повярвай ми занимавам се с телефони от толкова време от колкото ти не си сънувал някога че ще притежаваш мобилен телефон....................

CyberShot
Регистриран: 31 яну 2006, 12:34

Мнение от CyberShot » 13 дек 2006, 00:19

Хора едно ми е много странно,защо говорите за това като има много по-важни неща.Интересно ми е едно държава от класа на Германия обвиниха еврото за цепките в икономиката им и искат да си върнат марката а ние разбирате ли развитите си даваме задниците да ни бият колкото си искат?!?!?!?!?!Интересно когато спрем АЕЦ какво ще стане като Белене се прогнозира да се приведе в експлотация бая време напред.Като спрат АЕЦ Козлудуй нали има неустойки които плащаме по договори,тях кой ще ги плати?Държавата?НЯкой депутат ще извади?Ние ще трябва да ги плащаме.За падането на много от таксите е ясно и че някои неща ще се променят също.Отговорете си само на един въпрос:Кога в Бг нещо е ставало според учакванията на хората и според чужди приказки?И да шаднат таксите ще се измисли нещо друго,друга такса.Телефоните и да поевтинеят чуствително предполагам това ще е след някоя друга година.С приемането ни в ЕС много неща се променят,много врати се отварят но както винаги ще си останем наебани до дупка и в последния момент ще се сетим да спрем да лижем задници.

bodigarda
Регистриран: 08 авг 2006, 17:14

Мнение от bodigarda » 13 дек 2006, 00:42

Еврото не само че няма да се премахне в Германия но и всички в еврозоната ще го приемат.

Отговори