най-грозен телефон

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Re: най-грозен телефон

Мнение от vladovn » 13 дек 2006, 16:50

Всички Samsung, дано феновете им се обидят и почти всички NOkia, някой модели на Motorola i SE, Alcatel

pentagram
Регистриран: 29 дек 2004, 22:58

Мнение от pentagram » 13 дек 2006, 17:00

8800 и на гледане и на пипане, е като консервна кутия "цаца с подлютен доматен сос". Форма и съдържание.Калъфката от кадифе обаче ме кефи. Май..само тя.
6233.....толкова е обикновен и традиционен, че можеш да го объркаш с още стотина модели на Нокия. Виж, Н95 ме кефи много! Изчистен, модерен, с много екстри и голям дисплей. Нещо което много ценя, но като го пипна и него, ще видя дали и той е по-добър само на картинка като всичко от Н серията до сега.
Лично мнение.

to6ko_todorov
Регистриран: 31 юли 2006, 10:09

Мнение от to6ko_todorov » 13 дек 2006, 17:14

Виж какво пентаграмче, искрено се надявам да си на годините на сина ми, защото подобни изказвания не него са му простени. Евентуално ако имаш к800 а аз да речем имам по-евтин тел от теб, значи ли че съм по малко човек от теб. Имам н73, съжалявам но съм от твойта ценова категория, "баровецо".
Коментирахме дизайн, не функции, нали? А прозрачните копченца са около джойстика и са върху черна основа. И за разлика от предходния ФЕН - центърчо, не робувам на марка. Другият ми тел е к750. Аре останете си със здраве и помнете че не сме се събрали тук да изтъкваме финансови възможности, а просто мнения.

to6ko_todorov
Регистриран: 31 юли 2006, 10:09

Мнение от to6ko_todorov » 13 дек 2006, 17:20

А сега аз мога ли да те цитирам, относно 8800?
Да нямаш възможност да го имаш е едно, ама да нямаш вкус, си е срамно ;-)

Weasel
Регистриран: 11 юни 2004, 19:28

Мнение от Weasel » 13 дек 2006, 17:42

Ааа, да...не се сетих, че има хора, които харесват пластмасовки телефончета напръскани със сребърна боичка имитираща алуминий, пред телефони направени от истински метал и гума! :)

Аз съм с 6233 не, защото не мога да си позволя 8800, а защото е с по-добър интерфейс и меню. В момента в, който се допря до ръката ми...не исках да го пусна :)

Да, обикновен и традиционен е. Аз на това му викам "стил", а другите "модерничките" с многото чупки и копченца - кич!!! :)

SPetco
Регистриран: 13 юли 2006, 19:21

Мнение от SPetco » 13 дек 2006, 17:55

Въпреки че съм фен на Моторола, мога да кажа според мен най-грозен е Мото С115,116. Тоя дизайн го е родил някой болен китайски мозък.

Следващия в класацията ми е ръбатата грозотия SE K800

pentagram

Мнение от pentagram » 13 дек 2006, 18:32

"Евентуално" го имам от 7 месеца. Функциите в голяма степен са съобразени с дизайна. Поне при този модел. Около джойстика няма копчеца върху черна основа. Не робувам на марка. Другият ми тел. е Н93, но не съм доволен. "Баровецо" можеш да го напишеш без кавички. Не изтъквам възможности а просто имам собствено мнение.
Останете си със здраве!:)))

pentagram

Мнение от pentagram » 13 дек 2006, 18:37

"Ааа, да...не се сетих, че има хора, които харесват пластмасовки телефончета напръскани със сребърна боичка имитираща алуминий, пред телефони направени от истински метал и гума! :) "
Втория е К800, ама тия пръсканите както ти казваш са много. 8800 не е алуминий а никелирана тенекия. Алуминий е това сребърното дето ти блести в К800. Пак си се объркал нещо, ама здраве да е.

Weasel
Регистриран: 11 юни 2004, 19:28

Мнение от Weasel » 13 дек 2006, 19:05

"Втория е К800, ама тия пръсканите както ти казваш са много. 8800 не е алуминий а никелирана тенекия. Алуминий е това сребърното дето ти блести в К800. Пак си се объркал нещо, ама здраве да е."

Не виждам никаква връзка на това, което аз съм написал и отговора ти!?!?!

Явно не си ме разбрал. Да, 8800 може и да е тенекия, но е истински метал, докато К800 е пласмаска боядисана с черничко и тънко сребристо кантче (вътрешността на телефона). Щом твърдиш, че го имаш - отвори си задният капак и виж как е напръскана сребристата боичка и каква долнопробна пластмаса се показва отдолу (всичко, което се вижда в бяло на снимката)

Ето за какво говоря:
http://i.

Вторият телефон за, който писах е 6233 (в момента съм с такъв). Канта с който е заобиколен телефона е стоманен, а не поцинкована пластмаса. Целият му гръб е гумиран и ужасно приятен на допир!!!

Надявам се този път да си ме разбрал :)))

pentagram

Мнение от pentagram » 13 дек 2006, 20:42

Безмислено е да споря. Отвори сайта на СЕ и виж характеристиките. К800 има метален корпус, огледална подсветка, алуминиев кант предпазващ телефона и връзка с батерията(не знам защо) плюс гумиран гръб. Вътрешността е пластмаса естествено, но няма нищо пръскано за твое сведение. Просто се примири, че имаш пръчка която единствено е приятна на пипане като хиляди други и нищо повече. Ако ме разбираш какво ти казвам, ако не....твоя си работа. Повече не ме вълнува тая тема.

Отговори