savet za gsm
savet za gsm
mislq da si kupq gsm i sravnqvam SE M600i,N70 i k800 kato izklu4im kamerata, spored vas koi ot poso4enite gsmi e naj-dobyr i sa6to 3Gto ima.. zna4enie
Re: savet za gsm
Ако не ти трябва камера - М600. Лично аз обаче бих избрал N70 заради камерата и възможността да "споделя миговете" чрез MMS, а и видеотелефонията.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Според мен, ако имаш желание за хубав телефон със свобода на управление, мисля че SE k800 е идеалния за тази цел. И все пак, ако изключим камерата става и SE k750i. Аз съм с такъв и не че му правя реклама, но се държи добре и с обхват и със саунд, особено през слушалките. Снимките са супер готини. Качеството на изходящия и входящия сигнал е супер чисто! Но най-вече остават нещата в твои ръце. УСПЕХ с какъвто и да е телефон. Весели празници.....
interesuva me funkcionalnostta na gsma v smisal kato telefon estestveno i ostanalite mu vazmoznosti trqbva da se vzemat predvid, da hubavo e da ima 2ra kamera ili vob6te kamera no predpo4itam touch screena pred.. da kajem 2MP ili 3 MP kamera
какво ще кажеш за Nokia 6280 :)
М600i - аз също съм много навит на тоя тел. Единствено, което бих искал да има в повече е камера за видео разговори само и wi-fi :-)
Съвета ми е щом не те вълнува камерата да не взимаш К800i :-)
Съвета ми е щом не те вълнува камерата да не взимаш К800i :-)
НОКИА Н70 РАЗБИРА СЕ . ПО ДОБРО ОТ НОКИА НЕ САМ ИМАЛ ДОСЕГА, А СЪМ ПОЛЗВАЛ РАЗЛИЧНИ МАРКИ . ОТ 6-7 ГОДИНИ КАРАМ НА НОКИА И ЗА МЕН Е НАИ ДОБЪР.