Купували ли сте телефон втора употреба?
Re: Купували ли сте телефон втора употреба?
Виж кво то има две положения , или ще случиш на телефон или няма да случуш . Така че ... :)))
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Да доста пъти!
Риск печели
Риск губи
:)
Риск печели
Риск губи
:)
Това не е снобизъм. Това е здрав разум.
da kupuval sam i e po-dobre ot kolkoto nov za6toto na cenata na nov mogat da se kupqt dva stari sa6tite i moje6 da ras4ita6 pove4e na 2 otkolkoto na 1 a p1k i bqh si kupil 4isto nova nokia s defekt
posle sony ericson s s4upena kamera taka 4e .................. PO DOBRE SI KUPETE 2RA R1KA GSM
posle sony ericson s s4upena kamera taka 4e .................. PO DOBRE SI KUPETE 2RA R1KA GSM
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Около 20ина телефона са ми били "втора" употреба В кавички понеже има значение втора на 10 дена и втора на 10 месеца Зависи от кого купуваш и в какво състояние е Някои телефони са без драскотинка, други са олицетворение на мърлячите, които ги продават Ама хайде някой да ме светне хихиххи как да си купя нов Philips от България, или Mitsubishi, или Toshiba, или Sanyo ... Да имал съм ги и са били втора употреба на 2 дена. По-добре Toshiba използвана 4-5 дена отколкото някой Samsung стоял на витрината 4-5 месеца Схванахте ли разликата
Да защото имам два телефона където не се продават в България.
ИСКАМ ТЕЛЕФОН КОЙТО ГО НЯМА НИКОЙ
ИСКАМ ТЕЛЕФОН КОЙТО ГО НЯМА НИКОЙ
И ти си заухав, и се пише "Усещаш"!
За препродажба да, за лично само нови.
И аз съм на това мнение . Определено новият телефон си е нов .
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Найстина е на късмет и за нов и за стар. Какво имам предвид- не ви ли се е случвало да си вземете нов телефон и да се окаже с проблем и почва едно ходене по мъките, а може стар, но изпробван ветеран. А иначе, както е казал един голям човек, когато го попитали- коя кола е най хубавя и той отговорил-НОВАТА. Това е теме на която може много да се поспори, но според мен най много зависи от продавачите(коректността им), така че, "роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет".