Вивател прецакване
Вивател прецакване
Възползвах се от промоцията на Вивател и труд и цяла седмица си купувах вестника. Накрая се оказа, че на картата дето си я взех не мога да получавам бонусите им безкрай. Егати минавката. Вивател излязоха големи мошеници. Явно са закъсали доста, че да си подаряват картите.
Вивател бонуси
Аз си активирах такава карта (от вестник Труд) и от центъра за обслужване на клиенти ми казаха, че няма значение каква е картата - щом е активирана до 31.12.2006 година се получават бонусите за всяко презареждане.
Re: Вивател прецакване
Да на мен дори като излизах ми напомниха да си активирам картата до 31 за да участвам в промоцията "Безкрай"
Първо - кой изобщо ти е обещавал,че безкрай важи за тези подаръци към в-к Труд.Второ преди като ревеш по форумите първо дай малко по-подробна информация.Когато зареди ваучер не ти даде безплатните минути и СМС-и така ли?
Първо - кой изобщо ти е обещавал,че безкрай важи за тези подаръци към в-к Труд.Второ преди като ревеш по форумите първо дай малко по-подробна информация.Когато зареди ваучер не ти даде безплатните минути и СМС-и така ли?
Натисни "*103#" и провери на каква тарифа си.Аз също си взех от вестника и нямам проблеми!
След като заредих ваучера направих 20 сек. разговор към друга карта на вивател и баланса ми намаля с 22 ст. Това означава, че не са ми качени 500-те минути.
Ако всичко е така както казваш остава варианта картата да е била активирана по-рано.Досега никой не се е оплакал та ти предлагам да отидеш в БЦ на БТК от който си взел подаръка заедно със ваучера и да получиш обяснение на място кое как е.
Ако си заредил ваучер от 10 лева, няма бонус минути!
niama takowa neshto, nshte w bg si wzeha takawa karta i wsichko e ok! neshto ste se poobyrkali
"Бонуси безкрай" си важи за тези карти също - това си е стандартната предплатена карта на "Вивател".
Аман от лъжци!
Аман от лъжци!
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Пич я набери *104# и аелената слушалка за да провериш дали имаш безплатни минути!!!!
Картата си участва в промоцията!
Стига от магазина да не са ти дали някоя активирана карта преди 20 ноември!
Звънни на 123 и питай .............. преди да плюеш така по ВИВА!!!
Успех
Картата си участва в промоцията!
Стига от магазина да не са ти дали някоя активирана карта преди 20 ноември!
Звънни на 123 и питай .............. преди да плюеш така по ВИВА!!!
Успех