K800 ili N73
Re: K800 ili N73
евала един да е на същото мнение като мен... Браво Павел баня
Ами бъгове просто няма.Единствено има проблем с деинсталирането на някои теми.Такива теми си личат още при инсталирането и не е проблем да се махнат с
помощта на кабела.К800 има повече официални
бъгчета.
помощта на кабела.К800 има повече официални
бъгчета.
То било ли е Аполончо Бодигардов да не изкаже 4-5 "компетентни" мнения и да не си ги "премерим" чий е по як...:):)
Но расте момчето, да не му копирам предприпадъчните мнения за СЕ, които сега ги е насочил към Нокиа...хората цяла тема отвориха по въпроса:) Майтап да става:)
Но расте момчето, да не му копирам предприпадъчните мнения за СЕ, които сега ги е насочил към Нокиа...хората цяла тема отвориха по въпроса:) Майтап да става:)
И аз съм напълно съгласен с теб. Подобни теми са доста безсмислени и полза няма:(-
Весели празници на всички, споровете край нямат:)
Весели празници на всички, споровете край нямат:)
Абе dan4ev ти си толкова просто парче че на Аполончо 1/10 неможеш да се мериш.
по добре си гледай изтормозия siemens
и не си слагай дупето където си ги мерят к..е хе хе ама си елементарен
по добре си гледай изтормозия siemens
и не си слагай дупето където си ги мерят к..е хе хе ама си елементарен
danchev наистита такива като тебе отварят теми за аполончо,защото благодарение на зависливците като тебе го баннаха и сега вече можете спокойно да си пишете безмислините теми.
Трябва най накрая да се отвори тема за тебе
и такива като тебе да се копират всичките им бисери, та дано да се засрамят в което се съмнявам много!
Трябва най накрая да се отвори тема за тебе
и такива като тебе да се копират всичките им бисери, та дано да се засрамят в което се съмнявам много!
Kak se darji bateriata na nokia-ta ?
1100 mAh bi triabalo da e dobre ? ? ? ?
1100 mAh bi triabalo da e dobre ? ? ? ?
Моя приятел е с нея
а с него много време си говорим и издържа много повече от моя телефон N71
а с него много време си говорим и издържа много повече от моя телефон N71
Разликите в телефоните са, че к800 го има на промоция за 520 лева а Н73 струва 750 лева. Това е разликата която вълнува повечето хора :)
По въпроса за гласуването, отчети и факта че болшинството от хората всъщност гласуват за предпочитаната марка телефон, а не толкова от обективна гледна точка... (съотношението между другото случайно или не се доближава до съотношението на пазарните дялове на двете компании...)
Ти напримерно като те гледам дори да те накарам да сравняваш камерата на K800i с някоя 0,3 MP на Нокиа, пак ще ми кажеш че на Нокиата е по-добра.... А сигурно има и много други като тебе...
=========
А иначе по въпроса за качеството, обективно погледнато... опитах се да сравнявам качеството на снимките на двата телефона с тези на фотоапарата Canon, който следва да бъде коректния коректив... ами тези на К800 очевидно се доближават по-близо до Canon снимките... хайде бъди поне малко обективаен...
Ти напримерно като те гледам дори да те накарам да сравняваш камерата на K800i с някоя 0,3 MP на Нокиа, пак ще ми кажеш че на Нокиата е по-добра.... А сигурно има и много други като тебе...
=========
А иначе по въпроса за качеството, обективно погледнато... опитах се да сравнявам качеството на снимките на двата телефона с тези на фотоапарата Canon, който следва да бъде коректния коректив... ами тези на К800 очевидно се доближават по-близо до Canon снимките... хайде бъди поне малко обективаен...