От едно място ми казват, че не мога, от друго - може.
Телефонът ми е Nokia 3230 и използвам програмата bluesoleil.
Чух, че някои са го правили, обаче аз се опитах и не става. По-точно не знам от къде и как става номера. Чух, че на 6600 не ставало, пък на 3230-ката можело, щото бил по-нов...
Какво ли не казват хората;)))
Дано има някой, който може да ми помогне, защото ми е доста наложително да разбера.
Благодаря на всички предварително и ви пожелавам Весели празници;)))
Как да видя директориите на телефона през bluetoot-a
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
Re: Как да видя директориите на телефона през bluetoot-a
emi oprez fi le transfer lista ne stava li ?
Аз използвам File Manager на Epocware с Bluetooth връзка.Не помня от къде го изтеглих ,но работи перфектно с моя П910.Използвам го ,за да слагам кракове на програмите.Само този file manager ми показва папката ,в която се слагат краковете.Пробвах МНОГО други ,но те не я показват.Ако не го намериш мога да ти го пратя.Пише ,че работи с Siemens SX 1 ,Nokia 7650 ,3650 ,6600 i SE P800.Програмата е от 2002 година ,не съм търсил по нова щото таз ми върши перфектна работа. :)
Просто си изтегли Nokia PC Suite и никакви грижи, работи безпроблемно и е проверено.
В момента, в който се приближиш до комп с включен Блутут на телефона - двете устройства се "връзват" и все едно си ровиш в комп.
В момента, в който се приближиш до комп с включен Блутут на телефона - двете устройства се "връзват" и все едно си ровиш в комп.