проблем със субтитри

dinko92
Регистриран: 19 апр 2006, 22:51

проблем със субтитри

Мнение от dinko92 » 24 дек 2006, 23:50

Преди няколко дни се сдобих с една великолепна машинка. Рабира се веднага направих основните процедури при получаването на нов компютър.Инсталирах му Bsplayer,M.Office,Flextype,DC++,BitComet и т.н.Всичко си беше Ок но неска сефте плейвах филмче и установих че субовете излизат на езика на чукчитата...
Учудих се доста тъй като вече си бях кителизирал компчетуууу а пък ...
Пробвах нещата които ми доидоха на ум.
Преинталнах BSplayer-a,не стана уви,после същото и с Flextype.
За сега не ми идват други решения полутах се към 20мин в настройките на BS=ty ама ...
И се сетих за вас момчета.Че така сега ще чакам решение на проблема ми.
BTW аз преди съм имал подобно противоречие с една машина на един Френд но не бях аз човека намерил правилиния път до БГ Субтитрите

Mc_Lsd_Real_
Регистриран: 02 дек 2005, 07:31

Re: проблем със субтитри

Мнение от Mc_Lsd_Real_ » 25 дек 2006, 00:03

ок батенце... и такам казваш,че си посочил правилния път на суб-четата и излизат ама на джингитайски ;) значи.. с БС-плеата докато тече филмчето му дай десен бутон дето и да е,влез след това в "Субтитри" -> "Пропъртииз" на суб-четата после -> шрифт демек "Font"!
В появилия се прозорец отиди долу вдясно в полето "Script" там трябва да е избрано "Cyrillic" ако не е то го избери задължително! Сега вече трябва да са на БГ! От същия прозорец си избери големината, дебелината и шрифта на суб-4етата!!!! Мисля че така ще се оправи,ако ли не пиши!!!
Чао и Весели Празници!!!

dinko92
Регистриран: 19 апр 2006, 22:51

Мнение от dinko92 » 25 дек 2006, 00:08

леле колко прост съм бил 5 пъти го отарях ама така и не сменях шрифта.Иначе всичко туи горе долу го знам ама то малку трябва. Ухх да се еба и в главата, пък смятах че горе долу ги знам работите ...тцтц има още да уча при туи много.
Ми мно благодарско братле, че ми отвори очите... напрао ми спаси задника от настинка... :D аре пак Тенкс от мен

Mc_Lsd_Real_
Регистриран: 02 дек 2005, 07:31

Мнение от Mc_Lsd_Real_ » 25 дек 2006, 00:16

хах, батенце не се коси!!!
В света на технологийте и на РС-тата постоянно учиш нещо!!! Айде Жив и Здрав!!! :)

Отговори