Kajete koq operacionna sistema e po-dobra?
Kajete koq operacionna sistema e po-dobra?
Koe e po-dobro - Simbian ili Windows mobile?
Po - dobre da kajat hora koito sa izpolzvali i dvete i mogat da imat obektivno mnenie po vuprosa, 10x predvaritelno!
Po - dobre da kajat hora koito sa izpolzvali i dvete i mogat da imat obektivno mnenie po vuprosa, 10x predvaritelno!
Re: Kajete koq operacionna sistema e po-dobra?
пак спорове ли търсиш
има такивав теми потърси в форума
естествено че по добрата е най разпространената а тя е Symbian!
има такивав теми потърси в форума
естествено че по добрата е най разпространената а тя е Symbian!
Аз съм използвал и двете.
Windows mobile, от 2002до WM5- почти всички приложения са съвместими, и трябва ДА СИ РАЗБИРАШ
Simbian , по-лека за ползване,и сега за 3.0 НИЩО НЕ СТАВА ОТ СТАРИТЕ ВЕРСИЙ
Така че ,според мен АКО РАЗБИРАШ Windows mobile
Windows mobile, от 2002до WM5- почти всички приложения са съвместими, и трябва ДА СИ РАЗБИРАШ
Simbian , по-лека за ползване,и сега за 3.0 НИЩО НЕ СТАВА ОТ СТАРИТЕ ВЕРСИЙ
Така че ,според мен АКО РАЗБИРАШ Windows mobile
Windows Mobile естествено 100%,щото тя е неограничена операционна система,т.е можеш да си инсталирваш всичко,което може и на компютъра
-
- Регистриран: 02 дек 2005, 07:31
Батка,ако ше минаваш от нещо обикновено на смарт-че то Симбиан-а действително е по лек за навлизане в света на мобилните ОС!!!!
а Виндовс-а си е Виндовс!!! ка го гледаш тука така и тамо..... ама си върши работа така чееее....зависи за какво у-во си мислиш! така чееее давай.... то че си бачка пърфект с ОС-то си стига другите показатели да са на 6!!!
Аре и ВСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!
а Виндовс-а си е Виндовс!!! ка го гледаш тука така и тамо..... ама си върши работа така чееее....зависи за какво у-во си мислиш! така чееее давай.... то че си бачка пърфект с ОС-то си стига другите показатели да са на 6!!!
Аре и ВСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!
zavisi ot vuzmojnostite... windows mobile e po-dobyr... a simbiana e po razprostranen za6toto e po lek i ne iziskva takava harduerna podrujka kakvato iziskva windowsa.. a ne za6toto simbian e po dobyr ot windows... seedno da kaje6 4e windows xp e po dobur ot windows vista 6toto vyrvi na pove4e ma6ini i e po razprostranen :DD est 4e vistata e po... :) samo 4e nee za sqka 6taiga :)) kakto ida e malko se otklonih.. :D ta spored mene e windows mobile
Все едно. че питаш кой цвят е по-добър - синия или червения? Ми зависи за всеки. Откъм приложения и прочие WM взима превес, откъм телефонната част Symbian е по-добър. Така че това е въпрос, на който ще получиш само грешни отговори общо взето.
Ползвал съм Symbian UIQ ,Series 60 ,Windows Mobile ,Palm OS....останах много доволен от UIQ и Windows Mobile.Първиа ми смарт беше P800 след това си взех смарт със Series 60 ,за което много съжелявах.При UIQ просто всичко е по лесно....особено съобщенията.Що се отнася до Windows Mobile...много добра много яки игри и програми има за нея също така супер лесен за използване софтуер.Направо ще кажа ,че всичко с touch screen е много добро :)
Mojete li da mi kajete nqkoi sait za Simbiqn i Windows mobile software da razgledam kvo moje da se prai 4e seriozno sum re6il da si zema nqkuv smartphone? 10x predvaritelno!
polzvam Symbian
no nai dobroto i udobno e bez OS
vsqko ne6to s vazrastta s i ;)
no nai dobroto i udobno e bez OS
vsqko ne6to s vazrastta s i ;)