Всички знаете че една част от джойстиците на сониериксон се оказват дефекни и с течение на времето спират да работят! Незнам дали някой не е писал как се поправя, но щя кажа моя (по-скоро на еин приятел) начин за поправка който действа! Значи отивате в железарийски магазин (а можеи друго място) и си купувате "контактен спрей" след това се прибирата и си разглобявате ГСМ (махате му "панела") и пръскате около джойстика! След това оставате да изсъхне и го затваряте! При мен се оправи веднага и сега е като нов! На моя приятел се оправи след 5 дена! И на двамани се появи на дисплея една диагонална по-светла ивица която се вижда под определен ъгъл. На мен не ми прави впечетление така че моя съвете да пробвате! И все пак ако телефона ви е в гаранция мисля че знаете какво да направите!
Моят ГСМ, както и на аверчето, е K500i
Как да си поправим джойстика на Сони ериксон
-
- Регистриран: 29 авг 2004, 09:35
-
- Регистриран: 23 май 2006, 02:16
Re: Как да си поправим джойстика на Сони ериксон
axaxax nebih preebal displeq na gsma si i da ima ivici zaradi nqkakyv joistik;]
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Това са абсолютно безсмислени изпълнения. Не мисля, че ще олекнеш много ако дадеш 15лв. за смяна на джойстика. В стреможа си да заобиколиш смешните 15лв. си разваляш дисплея, струващ доста над това...
-
- Регистриран: 29 авг 2004, 09:35
май прекалено силно съм се изразил за ивиците! За жалост немога да ви ги покажа защото фотоапарата ми не ги улавя. Проблема идва от това че с ивицата става ако го направиш като телефона е в легнало положение и така част от спрея отива под дисплея ако се напри в право положение положение и си направя няма д аима проблем!