Отвъд 100-те процента-Какво предстои на пазара на мобилни услуги?
Отвъд 100-те процента-Какво предстои на пазара на мобилни услуги?
Отвъд 100-те процента
Какво предстои на пазара на мобилни услуги
http://www.capital.bg/show.php?storyid=301637
Какво предстои на пазара на мобилни услуги
http://www.capital.bg/show.php?storyid=301637
Re: Отвъд 100-те процента-Какво предстои на пазара на мобилни услуги?
Едно нещо напоследък ми е много интересно ;)
И трита оператора си правят реклама с броя на потребителите-къде с 4 000 000,друг с 3 000 000,третия с вече над 500 000 клиента.Че то толкова няма население в България ??? ;)
И трита оператора си правят реклама с броя на потребителите-къде с 4 000 000,друг с 3 000 000,третия с вече над 500 000 клиента.Че то толкова няма население в България ??? ;)
Какво толкова има да се чудиш :)
Колко човека вече имат по повече от една карта!!!
Да не ти казвам, че имам познат, който се разхожда с 3 апарата с карти и на 3-те оператора :). Въпросния човек го "броят" и 3-те оператора и това е напълно логично :)
Колко човека вече имат по повече от една карта!!!
Да не ти казвам, че имам познат, който се разхожда с 3 апарата с карти и на 3-те оператора :). Въпросния човек го "броят" и 3-те оператора и това е напълно логично :)
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Добре.За "твоят" човек ги разбирам.Ама да броят примерно само активните карти.Понеже има хора които са ги хвърлили,унищожили,блокирали,изгубили и др.Те ги броят и тях (предполагам)
ako se gledat aktivnite karti na vivatel shte se osyznaiat che 500 000 klienti shte imat sled 5 godini kato se obiaviava cifrata 500 000 ne znam tochno koi moje da se syglasi s tiax
-
- Регистриран: 21 дек 2006, 20:41
Аз имам 5-карти общо на дватаоператора
И каква логика има в това което казваш.По скоро анти-логика.Колко мъртви души има Вивател за една година и колко МТел и Глобул за 10 и 5 години съответно ?
"Моят човек " е клиничен случай :)
Работи в бТк и ползва служебна карта на Ри...Вивател :-). Отделно ползва инвалидна отстъпка на Глобул и МТел.
А споеред мен, логичното е да се броят за активни тези карти, които могат да приемат обаждания и/или обменят данни( интернет, GPS и т.н ).
Работи в бТк и ползва служебна карта на Ри...Вивател :-). Отделно ползва инвалидна отстъпка на Глобул и МТел.
А споеред мен, логичното е да се броят за активни тези карти, които могат да приемат обаждания и/или обменят данни( интернет, GPS и т.н ).
Е то така мутрите с по 10 Мерцедеса всеки с GPS хептен ще объркат сметката :))
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Не съм чувал абонат на ВИВА да се е отказал от тях,докато от МЕНТЕЛ и ГЛОБУЛ-ДОСТА.И сега с преносимостта на номерата-май само тяхните служители ще останат , защото не виждам причина да си тяхен абонат/особено на МЕНТЕЛ/,ако не ти дават бонуси и отстъпки,които не дават на останалите.ПРИЯТЕН ДЕН И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2007ма!