Отвъд 100-те процента-Какво предстои на пазара на мобилни услуги?

BM1
Регистриран: 14 ное 2006, 10:51

Re: Отвъд 100-те процента-Какво предстои на пазара на мобилни услуги?

Мнение от BM1 » 29 дек 2006, 15:08

Причината са бизнесабонатите. Повечето са на Мтел. Оттам доста хора имат служебни Мтелски номера, а Мтел дава ниски цени в собствената си мрежа и високи към другите. Оттук и семействата ан служителите с мтелски карти са на Мтел и ето как ги държат по един такъв засукан начин ;)

aqua_cool
Регистриран: 25 окт 2006, 01:53

Мнение от aqua_cool » 31 дек 2006, 17:01

parite an m-tel idvat glavno ot korporativnite klienti.. a te sedqt na m-tel pone do sega sedqha de.. pove4eto glavno zaradi nomera za6toot e dosta typo za 1 bisnesmen da si smeni nomera .. gubi kontakti i tn.. edva v posledno vreme m-tel zapo4va da se use6ta 4e trqq da privle4e nesamo korporativni mi i normalni abonati kakto i da pusne nqkoi druga promociq za korporativnite 6toot kraqt im nablijava ina4e.. i se pak mislq 4e 6te se spravqt s konkurenciqta se pak sa zahapali kokala dosta zdravo i kakvoto ida stane vinagi imat predimstvo pred ostanalite operatori... pari... mn po dobyr imij... politi4eski grub i kvo li ne..

LARRGO
Регистриран: 12 дек 2006, 17:52

Мнение от LARRGO » 31 дек 2006, 17:50

moga da vi kaja 4e az samo imam 7 deisva6ti prima karti na mtel.Sa6tite sa mi podaraci ot zakypeni stoki ot magazinite.Imam i b-conect extreme koqto sa6to mi e podarak izob6to nesam dovolen ot globul-skata karta.Nai sam dovolen ot vivatelskata si karta koqto e na tarifa i navsqkade kadeto sam hodil ima pokritie kato se ima v predvid 4e jiveq v jambol ili ob6to imam 9 karti i eto ot kade sk4at abonatite,za6toto vseki operator ot4ita i deisv6tite predplateni karti.

Отговори