Евтини телефонни апарати!!!
Евтини телефонни апарати!!!
Знам че това не е първата тема за E-bay там телефоните са доста евтини и се чудих дали няма някакъв шанс да си поръчам телефон и да ми бъде доставен до Българя.Ако имате някакви предложения моля да ги споделите.Не съм запознат за кой страни има E-bay но според мен най-близката е Германия.Та предлагайте има ли такива международни куриерски служби и колко горе долу ще струва. :) Благодаря предварително :)
-
- Регистриран: 10 дек 2006, 12:24
Re: Евтини телефонни апарати!!!
я кажи сайта да видя и аз какви евтини цени си видял :)
ми сайта е www.ebay.de немски е!! отстрани отивате на графа хенди и органайзери и вече си разглеждате..междо другото всички магазини за втора употреба апарати ги внасят от чужбина (най-често от германия) ас си харесах един sony ericsson w850 за 50 евро чисто нов не е кодиран та дори към него ти дават подарък от теа джобните тонколконки дет само те в българия са рядкост и струват около 100лв :) ...ама въпроса е друг куриера...
а сигурен ли си че не е бил на търг?!
Ппегледай пак да не си се объркал брато.
Ей сега ги прегледах и има само два SE w850
за продан-единия е 350 евро(като ще е първа продажба за този човек-значи може и да е менте продавач), а за другия 81 евро са наддаванията засега, а има още два дни докато свърши търга-демек сигурно ще стигне почти същата цена.
В ebay понякога наистина може да направиш мн. добри сделки, но има и доста измами.
И не се лъжете вече по цената, която пише в момента-ebay е ТЪРГ и ако не пише buy it now или както е там на немски, значи това е наддаването в момента.
Ето и линка:
http://handy.search.ebay.de/ericsson-w850_Handys_W0QQcatrefZC11QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQfromZR2QQfsooZ1QQfsopZ1QQftrtZ1QQftrvZ1QQga10244Z10425QQsacatZ15032
Успех все пак. Следи някой друг ден как се движат цените, как се наддава, на какви цени свършват наддаванията и тогава купувай. И м/у другото важно е да прегледаш мненията за продавача и процента на доволни и недоволни-реални са, не е като в нашата "БОРСА"
Ей сега ги прегледах и има само два SE w850
за продан-единия е 350 евро(като ще е първа продажба за този човек-значи може и да е менте продавач), а за другия 81 евро са наддаванията засега, а има още два дни докато свърши търга-демек сигурно ще стигне почти същата цена.
В ebay понякога наистина може да направиш мн. добри сделки, но има и доста измами.
И не се лъжете вече по цената, която пише в момента-ebay е ТЪРГ и ако не пише buy it now или както е там на немски, значи това е наддаването в момента.
Ето и линка:
http://handy.search.ebay.de/ericsson-w850_Handys_W0QQcatrefZC11QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQfromZR2QQfsooZ1QQfsopZ1QQftrtZ1QQftrvZ1QQga10244Z10425QQsacatZ15032
Успех все пак. Следи някой друг ден как се движат цените, как се наддава, на какви цени свършват наддаванията и тогава купувай. И м/у другото важно е да прегледаш мненията за продавача и процента на доволни и недоволни-реални са, не е като в нашата "БОРСА"
наистина е наддаване но не вярвам да се покачи значително цената защото има към 10 бройки на тази цена..естествено че трябва да се гледат мненията за продавача сяга ще ви дам един линк където казвам че е за 50 евро и продаваша е 95.6% коректен и похвалван.Междо другото апарата е чисто нов и е пълен комплект!! ето и линка...
http://cgi.ebay.de/Sony-Ericsson-W850i-NEU-OVP-mit-24-Monaten-Gar-MPS-60-B_W0QQitemZ130064191234QQihZ003QQcategoryZ141412QQrdZ1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.de/Sony-Ericsson-W850i-NEU-OVP-mit-24-Monaten-Gar-MPS-60-B_W0QQitemZ130064191234QQihZ003QQcategoryZ141412QQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- Регистриран: 27 авг 2006, 14:40
ползвал съм ибей до сега 3 пъти-купих си страхотен фотоапарат Olympus,мемори карта 512 мб и Nokia 6310-чисто нова от ликвидация на магазин,единствено картата се оказа дефектна,но за съжаление нямах възможност да я сменя,иначе всичко беше наред и коректно.Незнам за БГ но аз ги купих от Америка ,но имайте предвит ако купувате нещо по-скъпо,че е възможно да го обмитят на митницата и да сложат ДДС,при което се обезсмисля ефтината покупка от Ибей....
Както не вярваш така съм виждал в последната минута да се вдига цената с ПЪТИ. Затова казвам набележи си някой друг телефон проследи как вървят наддаванията и продажните цени, и ще видиш, че и там не всичко е коректно. Има си хора които купуват и които наддават за продавача...
М/у другото имам 32 покупки и 11 продажби в ebay и съм следил доста тези неща.
М/у другото имам 32 покупки и 11 продажби в ebay и съм следил доста тези неща.
а коя фирма би ми свършила куриерската услуга и колко горе долу струва от германия до българия
Нямам представа за куриерите. Просто споделих опит за пазаруването в ebay.
Някой пращат до цяла Европа.Чети.
Успех.
Някой пращат до цяла Европа.Чети.
Успех.