ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК -ПАЗЕТЕ СЕ !!!
Re: ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК -ПАЗЕТЕ СЕ !!!
Да ви се похваля днес си взех отново телефоните и съм много радостен .
МИЗЕРНИКА СЕ КАЗВА -ИВАН ИВАНОВ от гр.ЕЛХОВО,
или поне с такава лична карта се е представил .
Така че ако имате взимане даване с човек с такова име- ВНИМАВАЙТЕ.
МИЗЕРНИКА СЕ КАЗВА -ИВАН ИВАНОВ от гр.ЕЛХОВО,
или поне с такава лична карта се е представил .
Така че ако имате взимане даване с човек с такова име- ВНИМАВАЙТЕ.
Радвам се,че си си ги взел успешно...
Здравейте и Честита нова година на всички съфорумници ,причината да пиша тук в тази тема е ,че ИЗМАМНИКА пак се появи тук сега е с ник-sacredsecret ,става въпрос за същият помиар
който се опитва да мами хората с някакви измислени бартери от град Елхово, ,така че ВНИМАВАЙТЕ .
който се опитва да мами хората с някакви измислени бартери от град Елхово, ,така че ВНИМАВАЙТЕ .
hmm...parvo chestita nova godina na vsichki , da ste jivi i zdravi i da pravite dobri zdalki sas zdravi telefoni, mnogo doverie trqbva da imash chovek na nqkogo za da napravi barter po kurier parvo edinia posle drugia prashta interesna i slojna rabota koqto nqma kak da stane bez problemi mislq az. Losho e che ima takiva hora na tozi hubav sait poradi koito dobrite horica nemogat da si razmenqt neshto vnimavaite.. i moje bi poveche informacia bi bila dobre kato se prashta neshto po kurier . Veseli Praznici
Преди около 2 часа говорих по Кю то с този помияр предлага за бартер Етен 600 като му казах че ще отида до Елхово да го видя завъртя гъза и се покри.
Kasmetliq si!Mersi za informaciqta!
За да няма такива проблеми просто спазвай този принцип:Бартер се прави винаги очи в очи,а при покупка по интернет на телефон плащането става след като си проверил и удобрил доставката.Иначе обратно по пощата:))).
mnogo e dobre da si pomagame taka,ako ima ne6to koeto vi samniava molia pi6ete az sym za
ebasi istoriite
Predi 5 meseca s Pacolan ot tozi sait napravihme zdelka za 350 leva 6630 po kurier toi e ot Ruse, 4rez sy6tata firma za koqto govorite, kogato pristignaha mi dadoha da otvorq paketa predi da platq, nz dali imam pravo na tova no mi pozvoliha, otvorih - vidqh telefona, be6e absoliutno po-sy6tia na4in podredeno vytre kakto mi kaza, mn 4esten 4ovek izleze telefona e prosto strahoten TOM TOM mi obe6ta i naistina raboti s Bg karti evala mu pravq i mu blagodarq tuk sega, da ne govorim 4e mi se obadjda6e za da me pita dali sam dovolen ne 1 pyt :)