Сметка на вивател
Сметка на вивател
сключих договор на 3.01. не би ли трябвало сметката ми да излезе на 3.02 получавам някав смс и ми пищат че срока на плащанее до 23.01.....вазможно ли е да са се обаркали...тез приателятелчета и още един вапрос Някой зна ли кога ще е вазможно провекката на безплатните минути ...някаде 4ето 4е до месец щее активно и пак ли ще се ползва *104# както на предплатената
Re: Сметка на вивател
За момента всички сметки на Vivatel се приключват на всяко 1-во число и срокът им за плащане е от 10-23 в същия месец. Няма как на 03.01.07 да си сключил договор а до 23.01.07 да ти искат да си платиш сметката. званни на оператора и ги попитай дали имаш сметка за плащане
Щом си сключил договор на 3-ти, картата ще ти се засича на 8-ми ;) а сметката трябва да си платиш до 16 дни след нейното излизане ;)
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Сигурно е станала някакава грешка. Звънни на оператора. Периодът на таксуване наистина е от първо до последното число на месеца. Трябва да получиш сметката си около 05. 02.
За минутите също попитаи оператора.
За минутите също попитаи оператора.
Да, има и такъв период за отчитане, но това зависи кога е активирана картата
вивател имали 2 дати за фактурите, средата и края на месеца, в зависимост кога е склучен договпора...писах в др форум и един пи4 ми обясни ...а за проверката на минутите някой знае ли кога ще е активно
на 8-ми ти е датата, пич. най-добре звънни на 123 и питай, да видиш кой крив, кой прав...че с "компетентни" хора е пълно :P
-
- Регистриран: 10 яну 2007, 16:16
davat 3 sedmici kato m-tel mislq i posle samo te tarsqt
Вивател имат 4 билинг дати - 1, 8, 15, 22 (ако не се лъжа тези бяха датите). За всеки първи сключен договор билинг датата е най-близката до някоя от тези изброените. Ако по-късно сключиш друг договор (втори) на твое име - билинг датата съвпада с тази от първия ти договор, не зависимо кога си сключил втория договор.
ей ама така сигурно го казваш сякаш работиш там!!!!!
Този пост да не би да си го писал преди 5 мсесеца - защото тогава това е било валидно?
Сега определено не е така. Първо провери нещата и тогава пиши.
Този пост да не би да си го писал преди 5 мсесеца - защото тогава това е било валидно?
Сега определено не е така. Първо провери нещата и тогава пиши.