Как се представи мобилният ви оператор по празниците?
Re: Как се представи мобилният ви оператор по празниците?
В кой век живеем, че да се надяваме да ни изненадат с това да можем да се свързваме с близките ни хора? На Мтел на моменти мрежата им издиша просто и това наистина е изненада да можеш да се свържеш по празниците.
-
- Регистриран: 01 ное 2005, 20:26
в 12 и 5 на нова година вивател един път да не прекъсна сначи разбиха ми представите.....а ментел блокинг!
Ами на нова година нямах цял час обхват и получавах смси изпратени ми в 0:00ч чак сутринта към 8ч.Тва си е мноо зле.
Като изключим факта че нито получавах нито приемах поздравления за нова година, като че ли мина нормално... или може би съм бил прекалено пил. не помня. на друго искам да ви обърна вниманието. Струва ми се парадоксално в България телефоните да имат толкова висока цена....та например Н91 струва над 1000лв. нов. Това нормално ли? Имам приятел който си купи Н80 за 1евро. Е ,в последна сметка, ние в Европейския съюз ли сме или не? ако е така.. мисля че някой трябва да направи нещо... ама какво си мечтая и аз ??!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Vivatel - екстра
По нова година пращах доста SMS-и - тези до моя оператор стигаха доста бързо - почти веднага, а останалите след половин час и повече. Една позната която е на М-Тел каза, че 40 минути звъняла в първия час на новата година до кой ли не но само с мене успяла да се свърже... какво друго да кажа.
По пътищата все още има проблем с покритието далеч от по-големите градве и курорти, но и това се е подобрило значително. Доколкото си спомням, в района на Рислакия манастир август само Vivatel имаха EDGE/3G... (второто го нямам в телефона, но се предполага че по принцип вървят заедно) :)
По пътищата все още има проблем с покритието далеч от по-големите градве и курорти, но и това се е подобрило значително. Доколкото си спомням, в района на Рислакия манастир август само Vivatel имаха EDGE/3G... (второто го нямам в телефона, но се предполага че по принцип вървят заедно) :)
Re: Vivatel - екстра
EDGE/3G... (второто го нямам в телефона, но се предполага че по принцип вървят заедно)
недей да бъдеш толкоз сигурен в това.
недей да бъдеш толкоз сигурен в това.
Колко плаща след това обаче този твой приятел като месечна такса към дадения оператор?! И за колко години е сключил договор с дадения оператор, за да има това удоволствие?
ami toi si zapla6ta 10euro wseki mesec kato kum mese4nia mu abonament ima 1000 bezplatni min i 500 bezplatni sms-a kym potrebiteli na sy6tiq mobilen operator.towa e s dogowor za srok ot 2 god.
ето и отговора защо се получава това нещо: оператора сключва договор с нокиа за едиколко си бройки апарати (на по-ниска цена, и евентуално брандирани) и апарата ако струва на оператора 300 Евро, съвсем спокойно може 1/10 от таксата ти да я дава за телефона. Ама приятеля ти със сигурност не приказва само в рамките на тези "безплатни" минути и смс-и. И ето от къде идва цялата работа. Е тук едно на ръка е че има някакъв закон и че сме сравнително малък паазар, обаче по-важното е, че политиката на операторите е малко криворазбрана.
Emi Globul OTNOVO nikak ne se predstavixa :) absoliytno ni6to nikakva "premiika" az abonatiite im(kakto vinagi) na Vivatel evala im pravq :)