ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК -ПАЗЕТЕ СЕ !!!
Re: ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК -ПАЗЕТЕ СЕ !!!
Pussycatdolls ,това е НОВИЯ НИК на нашия човек ПАЗЕТЕ СЕ ,пак е тука и пак с нек'ви измислени бартери се опитва да прекара хората,ТОВА Е ПОМЯРА ОТ ЕЛХОВО.
toq 4ovek zaslujava da bade mnogo losho bit i e...,ama kato gledam policiatq nishto ne enapravila
wrote:toq 4ovek zaslujava da bade mnogo losho bit i e...,ama kato gledam policiatq nishto ne enapravila
Охо ще бъде,ще бъде ,лошото е че ми е малко далече,тоя край ,ама има време аз съм му казал.
Охо ще бъде,ще бъде ,лошото е че ми е малко далече,тоя край ,ама има време аз съм му казал.
След като имаш толкова информация за него защо не пуснеш обява на която тои да не може да устой.Само,че заплащането да е на ръка и тогава почеши ръцете си подобаващо.
А ако е бартер,що не се направиш на куриер и да го посетиш с някой приятел.След като има адрес на получаване какъв е проблема:).
Освен това,човек е добре да запази имея на продадения си телефон по-дълго време,защото не се знае дали няма да изгори при бартера/краден телефон/ или заплащането/фалшива валута/например.
А ако е бартер,що не се направиш на куриер и да го посетиш с някой приятел.След като има адрес на получаване какъв е проблема:).
Освен това,човек е добре да запази имея на продадения си телефон по-дълго време,защото не се знае дали няма да изгори при бартера/краден телефон/ или заплащането/фалшива валута/например.
Ако използва един и същ IP адрес,значи има домашен интернет или прави офертите във зала и в двата случая може да се засече.Няма мърдане....
Ако използва един и същ IP адрес,значи има домашен интернет или прави офертите във зала и в двата случая може да се засече.Няма мърдане....
Да да ип е едно ,доста е глупав с примамливите оферти е най лесно да клъвне,лошото е че съм далече от елхово и само за това не ми се ходи натам,иначе с удоволствие ще му завря ръчичките ..знаете къде.
Мога да дам ИП на всеки който се съмнява или е горял от тоя помяр ,по ISP е много лесно да се хване.
Да да ип е едно ,доста е глупав с примамливите оферти е най лесно да клъвне,лошото е че съм далече от елхово и само за това не ми се ходи натам,иначе с удоволствие ще му завря ръчичките ..знаете къде.
Мога да дам ИП на всеки който се съмнява или е горял от тоя помяр ,по ISP е много лесно да се хване.
давай данните на полицията
-
- Регистриран: 18 апр 2006, 20:34
Da,no znaesh li koi se zanimava na zapad s tezi dalaveri-bulgari,serbi,arabi i rusnaci.Stanalo im tesno u bulgaria i reshili da se probvat navan
Ами не е трудно да се осети човек, все едно да си поръчаш кола по e-bay,без да пробваш ,ами той може да е одран като агне тоя телефон да няма един здрав ръб...Измамници е имало и ще има докато има такива хора