Какво мислите за магазини BEEP?
Какво мислите за магазини BEEP?
Какво мислите за магазини BEEP?като качество обслужване?
Re: Какво мислите за магазини BEEP?
нали си имаме този сайт закакво изобщо ви трябват някакви си там вириги
тук може да се намери най-добрата цена за апарат
тук може да се намери най-добрата цена за апарат
A да ти е минавало през главата, че има магазини в този сайт които са от веригата BEEP, нищо че са поместени имената на самите магазини. Това не пречи те да са от веригата ВЕЕР.
Ами какво да Ви кажа на 30.12.2006 г. закупих от магазин "Beep" телефон (не е важно какъв е телефона) излезна, че е фабрично дефектен и го върнах на следващия работен ден 03.01.2007 г. Казаха ми, че трябва да го видат сервиза им за да ни би случайно аз да съм го повредил. След три дена ми казаха, 4е наистина дефекта е фабричен но от тогава до сега чувам само "Ще Ви се обадим утре да дойдете да си вземете тефона". Както виждате вече тринадесети ден чакам да ми дадат телефон (било то нов или стария-нов ремонтиран). Крайно сам възмутен от политиката на тази фирма и затова, че те не възприемат нещатата на сериозно а гладат само как да ти вземат парите а после ....(18)...... си мисля да се разбираме в съдебната палата.
P.S. Колкото до обслужването в магазина бяха много културни и любезни с мен. Благодя Ви
P.S. Колкото до обслужването в магазина бяха много културни и любезни с мен. Благодя Ви
МЕРСИ.Значи сащата работа като германос:)ще можете ли да ми кайете саит на беееп?10х
beep sa dilari na germanos.tova ne everiga magazini,a prosto magazini obedineni pod imeto beep.dano me razbra
някой може ли да ми каже къде има такива магзини в София, някакъв адрес !?? Ще съм много благодарен ! :-)