VUPROS KUM IVO IVANOV!
VUPROS KUM IVO IVANOV!
Mi zna4i ima ne6to koeto me mu4i - iskam da sloja karta na SF na ME75, namerih nqkolko, primerno taq v DAWNLOAD.BG, no vseki put kato q sloja v telefona i mi izpisva 4e e ne moje da q instalira, a sled tova telefona prosto ugasva. Probvah kartata na dosta modeli na SE i vurvi perfektno. Moje li vvuob6te tazi karta da se instalira na SIEMENS?
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Re: VUPROS KUM IVO IVANOV!
Аз лично не съм слагал тази карта, но не се изненадвам, че приложение което върви на друга марка телефон не тръгва при теб. Не всички джави са универсални и някои са подходящи само за определени марки. Ще погледна за какво става ? и пак ще пиша, но вероятно проблемът не е при теб. М/у другото не съм много редовен във форума и по-добре е да ми пращаш лични съобщения - тази тема я мернах съвсем случайно.
-
Нямам достатъчно свободно място на телефона за картата на София, но от псоченият сайт (http://jtrustn.byethost12.com/streetmaps.html) дръпнах карта на Пловдив - МЕ75-цата я отваря, но работи много бавно и забива, а файлът е 2 пъти по-малък от този на София. Явно е предвиден за по-бърз телефон - един в DOWNLOAD.BG се хвали, че с 6600 върви отлично. Май е по-добре да зарежеш това приложение.
10X!;))
Mejdu drugoto za tezi koito sa s LG - tazi karta vurvi perfektno i na tqh, dneska q probvah na 3 modela (S5200, KG320 i iztre6teliq KG800), kartata nema gre6ka!
Mejdu drugoto za tezi koito sa s LG - tazi karta vurvi perfektno i na tqh, dneska q probvah na 3 modela (S5200, KG320 i iztre6teliq KG800), kartata nema gre6ka!
А сега ако кажете и на нас останалите за какви карти на мобилен телефон става въпрос ще е малко по-учтиво.
Линка който си дал по-горе не работи при мен.
Линка който си дал по-горе не работи при мен.
Za nai-obiknovena karta na SF, koqto li4no na men mnogo bi pomognala v rabotata, stava vupros za karta za GSM, a ne za SMART. Eto ot tuk http://www.download.bg/index.php?cls=programs&mtd=list&cat=620 mojete da q namerite, a su6to i karti na drugi gradove v stranata, daje i da si poru4ate pri jelanie. Kakto sam se ubedih - kartite rabotqt bez gre6ka na SE i LG! Testvana e na po4ti vsi4ki modeli ot 65 seriq na SIEMENS + C75 I ME75 ot 75 seriq i NE TRUGVA!
-
Линкът работи, но проблемът е че "захапва" дясната скоба с която съм го оградил - копирай го без нея и си в сайт с доста подобни карти.