Interisuvat me taka nere4enite ustrostva "2v1"t.e. 2sim karti v edin
Interisuvat me taka nere4enite ustrostva "2v1"t.e. 2sim karti v edin
Interisuvat me taka nere4enite ustrostva "2v1"t.e. 2sim karti v edin GSM
1.Ima li zna4enie modela na GSM-a,az imam SonYEriccson K510i i NOKIA 6610i za koi ot dvata modela e uda4no....
2.Nadejdni li sa tezi ustroistva?
3.Na4in na rabota i metod za izpolzvane?
4.CENA?
5.Ot kade moga di si go kupq
Blagodarq!!!
1.Ima li zna4enie modela na GSM-a,az imam SonYEriccson K510i i NOKIA 6610i za koi ot dvata modela e uda4no....
2.Nadejdni li sa tezi ustroistva?
3.Na4in na rabota i metod za izpolzvane?
4.CENA?
5.Ot kade moga di si go kupq
Blagodarq!!!
Re: Interisuvat me taka nere4enite ustrostva
1.Modela nqma zna4enie-vajnoto e da imash dostat4no razstoqnie mejdu bateriqta i kapaka,ako vzemesh ot ustroistvoto bez rqzane na sim kartite.
2.Da,nadejni sa,no ako ne se barat mnogo mnogo ina4e se precakca vrazkata mejdu dvete sim karti.
3.Sled kato slojish ustroistvoto v menuto na telefona ti se poqvqva edno novo podmenu ot koeto smenqsh aktivanata karta,zashtoto v daden moment moje da e aktivna samo ednakarta,no moje da nastroish da se smenqt dvete karti prez opredlen interval ot vreme do 99 min.No ne ti go prepora4vam tai kato bateriqta pada mnogo barzo pri tazi funkciq.Samite ustroistva sa 2 vida(za tezi ot naiu novo pokolenie imam predvid)-s i bez rqzane na sim kartite.
4.Cenata varira ot modela na ustroistvoto,no e ot porqdaka na 15-24 lv
5.V sf gi prodavat c zala universiada,a za stranata mojesh da si gi pora4ash po neta.ima dosta obqvi-prosto izpozlvai google i vij rezultatati,no ti prepora4vam da si go kupish li4no i da go probvash na mqsto,zashtoto ima defektni i takiv akoito ne rabotqt s vsi4ki sim karti,i kato go vzemesh ot neta nqma da mojesh da go varnesh.
Dano sam ti pomognal
2.Da,nadejni sa,no ako ne se barat mnogo mnogo ina4e se precakca vrazkata mejdu dvete sim karti.
3.Sled kato slojish ustroistvoto v menuto na telefona ti se poqvqva edno novo podmenu ot koeto smenqsh aktivanata karta,zashtoto v daden moment moje da e aktivna samo ednakarta,no moje da nastroish da se smenqt dvete karti prez opredlen interval ot vreme do 99 min.No ne ti go prepora4vam tai kato bateriqta pada mnogo barzo pri tazi funkciq.Samite ustroistva sa 2 vida(za tezi ot naiu novo pokolenie imam predvid)-s i bez rqzane na sim kartite.
4.Cenata varira ot modela na ustroistvoto,no e ot porqdaka na 15-24 lv
5.V sf gi prodavat c zala universiada,a za stranata mojesh da si gi pora4ash po neta.ima dosta obqvi-prosto izpozlvai google i vij rezultatati,no ti prepora4vam da si go kupish li4no i da go probvash na mqsto,zashtoto ima defektni i takiv akoito ne rabotqt s vsi4ki sim karti,i kato go vzemesh ot neta nqma da mojesh da go varnesh.
Dano sam ti pomognal
nqma zna4enie za kakav model ili marka telefon gi polzva6.ustroistvoto e s forma i razmeri na SIM karta,v samoto ustroistvo se postavqt dvete SIM karti,no predi tva se izrqzvat samo 4ipovete (ima dva vida karti,koito mogat i koito NE mogat da se rejat).prevklu4vaneto mejdu sim kartite stava 4rez menuto,no nqkoi telefoni iziskvat i da se restartirat sled tova. cenata mu e okolo 25 evro.
az bih ti prepora4al malko po skap variant no dosta po dobar:
prodavat se SIM programatori sas 1 programiruem a karta,tova pozvolqva da klonira6 do 8 SIM karti i da gi vkarva6 v tazi programiruemata,taka defakto ima6 do 8 SIM karti v tel. si i samo ot menuto da gi prevklu4va6.
az bih ti prepora4al malko po skap variant no dosta po dobar:
prodavat se SIM programatori sas 1 programiruem a karta,tova pozvolqva da klonira6 do 8 SIM karti i da gi vkarva6 v tazi programiruemata,taka defakto ima6 do 8 SIM karti v tel. si i samo ot menuto da gi prevklu4va6.
Здрасти "Knock-out".
Може ли да кажеш къде да намеря "клонинг" за 8 СИМ карти?
Може ли да кажеш къде да намеря "клонинг" за 8 СИМ карти?
Здрасти knock_out и мен ме интересува тази информация относно клонирането на картите и по специално предлага ли се в Пловдив,и къде се предлага тази услуга.
Благодаря!
Благодаря!
Mersi mnogo mi pomogna!
Az li4no sym probval takova ustroistvo v Sf. 1vo struva 25 lv., 2ro ne stava za vseki model GSM. Az sym s K500 i ne stana za moq (zabiva6e i t.n.)
3to 2te SIM ne sa aktivni ednovremenno
3to 2te SIM ne sa aktivni ednovremenno
Щом си ползвал такова устроиство кажи откъде можем да го купим и да питаме за него по подробно
Щом си ползвал такова устроиство кажи откъде можем да го купим и да питаме за него по подробно
Zna4i kazah "probval", a ne polzval. Mislq 4e ima razlika. Nqma da otgovarqm na edin i sy6ti vypros po 10 pyti. Napravi si truda da proveri6 vyv foruma. Pisano e mnogo po tazi tema. Ne moje da se pi6e po edno i sy6to ne6to za vseki pootdelno kato se seti za ne6to si. Ima i nomera na 4oveka koito gi prodava v Sf.
4ao i kysmet... i malko pove4e staranie.
4ao i kysmet... i malko pove4e staranie.