Dual Sim Ми хаби батерията!Защо?
Re: Dual Sim Ми хаби батерията!Защо?
Е добре де, ама марка, модел, поколение, сайт на производителя - нали ти казах да прочетеш останалите теми по този въпрос...
Можеш ли да ми кажеш кой е производителя на твоя Dual Sim, кое поколение и т.н...
Аз сега тествам на моя телефон едни Dual Sim-ове - от последното поколение и те консумират повече ток, но не е чак толкова много.
Иначе единствените Dual Sim-ове които не харчат повече ток са тези от по-старото поколение, при които смяната на картите става чрез изключване и включване на телеофна от копчето, а не като сегашните от stk менюто на телефона.
Аз сега тествам на моя телефон едни Dual Sim-ове - от последното поколение и те консумират повече ток, но не е чак толкова много.
Иначе единствените Dual Sim-ове които не харчат повече ток са тези от по-старото поколение, при които смяната на картите става чрез изключване и включване на телеофна от копчето, а не като сегашните от stk менюто на телефона.
Pri postavqneto na dual-sim se uveli4ava energopotreblenieto i e normalno bateriqta da pada po burzo.Tova e taka zaradi natovarvaneto na procesora-nezavisimo dali se prevklju4ava ot edna mreja v druga ili ne.Sushto taka e ot zna4enie i vida na sim-kartata,nqkoi durpat pove4ko energiq ot bateriqta,a drugi(po-starite) po-malko.Predi vreme v edin ruski sait imashe takava tema i bqha spomenati tukmo tezi neshta.
И моето устройство е с СТК меню от което се превклщчват картите , производителя е нямка китайска фирма , на опаковката пише The 4th Generation Universal Twin Sim Adapter и хаби много батерията . Нокиа 1100 за 2 дни батерията е дроб , а иначе кара по 1 седмица!