Dual Sim Ми хаби батерията!Защо?

azPi4a
Регистриран: 30 дек 2005, 01:03

Re: Dual Sim Ми хаби батерията!Защо?

Мнение от azPi4a » 22 яну 2007, 05:25

Е добре де, ама марка, модел, поколение, сайт на производителя - нали ти казах да прочетеш останалите теми по този въпрос...

postmedia
Регистриран: 31 мар 2005, 17:23

Мнение от postmedia » 22 яну 2007, 10:00

Можеш ли да ми кажеш кой е производителя на твоя Dual Sim, кое поколение и т.н...

Аз сега тествам на моя телефон едни Dual Sim-ове - от последното поколение и те консумират повече ток, но не е чак толкова много.

Иначе единствените Dual Sim-ове които не харчат повече ток са тези от по-старото поколение, при които смяната на картите става чрез изключване и включване на телеофна от копчето, а не като сегашните от stk менюто на телефона.

artman
Регистриран: 23 апр 2004, 19:03

Мнение от artman » 22 яну 2007, 17:45

Pri postavqneto na dual-sim se uveli4ava energopotreblenieto i e normalno bateriqta da pada po burzo.Tova e taka zaradi natovarvaneto na procesora-nezavisimo dali se prevklju4ava ot edna mreja v druga ili ne.Sushto taka e ot zna4enie i vida na sim-kartata,nqkoi durpat pove4ko energiq ot bateriqta,a drugi(po-starite) po-malko.Predi vreme v edin ruski sait imashe takava tema i bqha spomenati tukmo tezi neshta.

FaceOff
Регистриран: 24 фев 2005, 09:51

Мнение от FaceOff » 23 яну 2007, 00:35

И моето устройство е с СТК меню от което се превклщчват картите , производителя е нямка китайска фирма , на опаковката пише The 4th Generation Universal Twin Sim Adapter и хаби много батерията . Нокиа 1100 за 2 дни батерията е дроб , а иначе кара по 1 седмица!

Отговори