За да предпочетете един оператор пред друг, е достатъчно:
Re: За да предпочетете един оператор пред друг, е достатъчно:
http://mtel.bg/mobiltel/technology/umts.php
В момента покритие на 3G мрежата има в София, Варна, Бургас, Пловдив и по Черноморието.
Предстои разширяване на мрежата в следващите месеци.
В момента покритие на 3G мрежата има в София, Варна, Бургас, Пловдив и по Черноморието.
Предстои разширяване на мрежата в следващите месеци.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Niama lo6o 4e si raz6iriavat mrejata no nemoje da predlaga4 edna usluga v 4-5 grada i da kazva6 4e ia predlaga6 tazi usluga. A kolkoto do raz6iriavaneto drugite dva operatora edva li sediat sas skrasteni race. I vse pak ne mi otgovori kolko 4esto gleda6 TV ili provejda6 video razgovor?
-
- Регистриран: 12 окт 2006, 18:23
E tva e brato. M-tel forever
Може, защото в тези градове мисля, че живее около 1/3 от населението.
Purvo izvinete, 4e ne pi6a na kiriliza, nqmam foneti4na. Az sam bil abonat i na mtel i na globul. Mislq 4e ot mtel ni6to ne stava.Samo pari im dai ka4estvo- NIKAKVO. Jiveq v Plovdiv no sam ot Lom i bqh tam nqkolko dni podred. Samo malko da se razvali vremeto i vrizkata stava OTVRAT. Ne moga da se svurga s nikoi ako ne opitam pone 3 puti. Vse mi dava- mrejata zaeta- Vse edno e nova godina. Zenite sa im visoki ina4e. Za vivatel kakvo da kaja kato imam 5 nomera v okazatelq. Te imat izgodni oferti, no samo za tqhni abonati. Globul si ostava nai qkia operator.I kato zeni i kato uslugi i kato obhvat. A tiq deto ti kazvat ostavi zenite gledai uslugite. zatovali pretendirat 4e Mtel ima bezplatni sms ot saita- e nali ne gi interesuvat zenite da si pra6tat ot gsm-mite sms-i Tova e moeto mnenie!!!
Първо бях на Мтел още преди бая години и си живурках на ваучери и по левче и нагоре минутата... ужасТ! После дойдоха Глобул и удариха Мтел по врата с евтини СМС-и и кви ли не промоции. Така че карах година и нещо-2 с тях... И изведръж - о, чудо! появи се ВИВАТЕЛ - 3тият оператор, който наистина свали цените с 30%, пусна умопомрачаващи промоции (предпланети пакети 2 на цената на 1 и връщане на парите ако не помните) с което подби пазара на предплатени услуги. карах така няколко месеца. А от година близо вече съм на сметка на ВИВАТЕЛ, и то каква - за служители на бТК - 3лв мес.такса, 300 мин/мес към вивател и бТК, 0.32 лв/мин с 30сек първоначално към всички останали и 0.12лв/СМС. Нямал съм проблем с покритие никъде, а на НГ звънях и на вивател и на мтел без проблем... За мен това е истината!!! Иначе Фрийдъм30 също е мн добра далавера!
Виж сега - факта че ти си на някаква специална тарифа не е доказателство че оператора е най добрия - все едно М-клас клиентите на Мтел - при тях има оферти от рода на 10ст към мтел 24 към другите оператори и БТК при 10 лева абонамент, безплатно в групата и т.н.
Въпроса е за достъпната за всички тарифа а не за специалните
Въпроса е за достъпната за всички тарифа а не за специалните
прав си, но колко ли е месечната такса на въпросните Мтел-ци? едва ли е 3 кинта...
Иначе който ме пита, винаги едно и също му казвам - мини на Фрийдъм30!!! Чиста работа си е това - 20 кинта на месец, 30 лева за потребление, а цените за минута и смс са повече от привлекателни.... отделно че вивател все още имат запас от готини номера, които се падат... моят примерно е с 5 поредни цифри, на приятелката ми която е на Ф30 е с 3 двойки и 2 тройки.... за което никой пари не е давал.... Заслужава си, наистина!
Иначе който ме пита, винаги едно и също му казвам - мини на Фрийдъм30!!! Чиста работа си е това - 20 кинта на месец, 30 лева за потребление, а цените за минута и смс са повече от привлекателни.... отделно че вивател все още имат запас от готини номера, които се падат... моят примерно е с 5 поредни цифри, на приятелката ми която е на Ф30 е с 3 двойки и 2 тройки.... за което никой пари не е давал.... Заслужава си, наистина!
-
- Регистриран: 13 юли 2005, 23:35
Фреедом 30 бие конкурентите си от глобул и мел с доста разлика.Бях абонат на глобул30 и сега говоря в пъти пове4е за същите пари с плана на вивател.
Не е лош фридом 30 , но там нямаш по-евтини разговори с други от същия оператор.
Но нещо друго ми направи впечатление докато разглеждаш сайта на вивател. Цените за интернет пакетите са супер ниски 9лв - 30мб , 18лв - 100мб , 36лв - 1024мб :)
Някой знае ли дали има някаква уловка , защото се замислям да си взена една карта да я ползвам само за интернет. Че сега в мтел за 5мб плащам 20лв :(
Но нещо друго ми направи впечатление докато разглеждаш сайта на вивател. Цените за интернет пакетите са супер ниски 9лв - 30мб , 18лв - 100мб , 36лв - 1024мб :)
Някой знае ли дали има някаква уловка , защото се замислям да си взена една карта да я ползвам само за интернет. Че сега в мтел за 5мб плащам 20лв :(