Оставяне на бележки
Оставяне на бележки
Някаккъв проблем трябва да има защото не мога да пращам
Re: Оставяне на бележки
Ситуацията е така от доста време...
Писах по въпроса...проявих търпение...резултат няма.
Писах по въпроса...проявих търпение...резултат няма.
Тия модератори си мислят че никой не праща бележки ли не знам?
Май така ще си останат работите щом си питал вече
Май така ще си останат работите щом си питал вече
Току-що проверих...темата ми е от 15.12.2006
Иначе казано...поне от 1 месец не могат да се пращат и получават бележки. Мисля, че дори е от преди това проблемът, някой беше писал.
Иначе казано...поне от 1 месец не могат да се пращат и получават бележки. Мисля, че дори е от преди това проблемът, някой беше писал.
Da,problema e star,mnogo star.Oba4e vijte kakvo pravqt administratorite-pravqt se na gluhi.Az predpolagam,4e ekipa im e nekadaren i ne mogat da se opravqt s problema.No kakto i da e.Shte tarpim dokato nqkoi blagovoli da napishe neshto za problema...
Мммм....че пренебрегват проблема...да - факт!
НО - екипът е много добър! Всеки един от хората http://www.mobilebulgaria.com/home/contacts.php
е професионалист!
НО - екипът е много добър! Всеки един от хората http://www.mobilebulgaria.com/home/contacts.php
е професионалист!
Da ti kaja 4estno,ne gi poznavam i nqmam vpe4atleniq.Izvodite si gi vadq ot tova koeto vijdam tuk v saita-nqkoi neshta sa mnogo dobre izmisleni,no imat mnojestvo problemi-i to ne samo s ostavqneto na belejki.Da pripomnqm li problemite pri zarejdaneto na saita,"zavisvaneto" mu po nqkoi pat i t.n.?
Taka 4e te moje da sa profesionalisti,no tova e oshte po losho-togava sa nezainteresovani i nemarlivi.Tova e oshte po nepriemlivo i ot tova da si nekadaren
Taka 4e te moje da sa profesionalisti,no tova e oshte po losho-togava sa nezainteresovani i nemarlivi.Tova e oshte po nepriemlivo i ot tova da si nekadaren
Аз мисля че са професионалисти все пак ако не бяха едва ли този сайт ще е такъв какъвто е сега
Може би става въпрос за дребен проблем коймо може да бъде решен стига да решат да го направят
Може би става въпрос за дребен проблем коймо може да бъде решен стига да решат да го направят
i az se bqh oplakval predi mesec nqkade ot tova... ama nqma6e rezultat ;(
Според мен...дрзанещо в този случай е не това, че има проблем...
Дразнещо и обидно е, че никой не си направи труда да напише..така и така...да има проблем...работим ( не работим ) по отстраняването му.
Не сме дебили...ще проявим разбиране и търпение. Винаги могат да възникнат проблеми...а отстраняването им отнема време...това е повече от ясно...
Дразнещо и обидно е, че никой не си направи труда да напише..така и така...да има проблем...работим ( не работим ) по отстраняването му.
Не сме дебили...ще проявим разбиране и търпение. Винаги могат да възникнат проблеми...а отстраняването им отнема време...това е повече от ясно...