Имам проблем с Сони Ериксон W800i
-
- Регистриран: 10 яну 2007, 22:09
Имам проблем с Сони Ериксон W800i
Заравейте искам да Ви попитам относно 1проблем , който ми създава W800i свързано е с камерата на телефона . След като я включа (понякога не се включва) или предава мн зле или не иска да снима , а и като снима (много рядко) предава лошо качество или направо се изключва ! От какво е този проблем възможно ли е да е от 'очето' на камерата и колко пари ще струва неговата замяна ? Моля Ви помогнете ми ! Отчаяна съм ! ! ! ;(
Re: Имам проблем с Сони Ериксон W800i
Занеси го на някое сервизче
няма да можеш да си го оправиш сама ми се струва
те ще ти кажат колко ще струва но мисля че повече от 20 лв едва ли ще струва
няма да можеш да си го оправиш сама ми се струва
те ще ти кажат колко ще струва но мисля че повече от 20 лв едва ли ще струва
Само дано не продаваш проблемни тел в борсата все пак ми се вижда умесно до споменеш проблема си в обявата
-
Кажете нещо повече !
-
Кажете нещо повече ! Ще си сменя и джойстика за 35лв. чисто нов . А след като се направи камерата нали няма да създава никакви проблеми ? Помогнете ми спешно е ! И колко ше струва Камерата точно ако може да ми каже някой ? Или поне горе долу ! Това не повече от 20лв. не ми се вярва . Аз искам да е хубаво направена и повече да не дава пробллеми ! HELP ME ! PLS
Казаха ти... СЕРВИЗ !
Там ще ти кажат всичко.
Там ще ти кажат всичко.
-
- Регистриран: 04 фев 2007, 22:39
Bratle,zanesi go v gsm serviza do golemia germanos na vitoshka 49 shte ti smeniat joistika za 22lv a shte ti opraviat i kamerata,kakvito i da imam problemi s gsm-i hodia pri tiah,mnogo sa dobri