Otkradnaha mi tela:((((
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
Otkradnaha mi tela:((((
6te pomogne li jalba v policiqta.Trqbva IMEI da im dam nali????Pomognete na koito mu e se e slu4valo
Re: Otkradnaha mi tela:((((
Да, трябва да дадеш IMEI-а на телефона. Да ти кажа честно не съм чул за някой, на който полицията да са му намерили телефона, но дано ти да си този някой. За всеки случай провери по магазините за телефони дали не са го оставили там за продажба.
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
kofti zashtoto tela mi be6e skupi4ak.Dano uspeqt gadnite kuki.
"Gadnite kuki", а се надяваш точно тези хора да положат усилия, за да ти намерят джиесема, нали?
Абе, защо ли говоря с елементарен простак? Смисъл, разбира се, няма...
Абе, защо ли говоря с елементарен простак? Смисъл, разбира се, няма...
А аз съм чувал и то не един или два.Подай жалба в полицията възможно най-бързо има шанс.И наистина с такова отношение няма да имаш много успех ..
И аз те съветвам да отидеш в полицията От миналата година особено внимание се обръща на кражбите на телефони и полицаите в това отношение си вършат работата Именно в Бургас знам със сигурност за няколко подобни случая
Nali imash 2 be gazar
iasno kakyv gazar si mi i ti
Pylno e s takiva gazari v Bylgaria
iasno kakyv gazar si mi i ti
Pylno e s takiva gazari v Bylgaria
Лошото е че има и като теб доста в България.
Иначе по темата:
Винага има шанс :-). Брат ми си позна един откраднат телефон в оказион. Подаде жалба в полицията, след което се върна с тях и си го получи обратно. Но той имаше целия комплект и гаранцията на апарата. Това се случи в средно голям град...в София или по-големите...доста повече късмет трябва да имаш :-)
Успех!
Иначе по темата:
Винага има шанс :-). Брат ми си позна един откраднат телефон в оказион. Подаде жалба в полицията, след което се върна с тях и си го получи обратно. Но той имаше целия комплект и гаранцията на апарата. Това се случи в средно голям град...в София или по-големите...доста повече късмет трябва да имаш :-)
Успех!
и аз знам доста случаи в които "гадните куки"
са помагали(стига да не прочетът мнението ти има шанс :)))
са помагали(стига да не прочетът мнението ти има шанс :)))
Сега си натискай парцалите!
и се моли "гадните куки" (от които все едно си ял бой )
да ти свършат работа че като гледам ще се разревеш след малко
2 пъти съм губил тел в Англия и не съм се оплаквам защото си е била моя грешката
Поучи се за да не отвориш 2ра тема само да не е
мамо откраднаха ми тел
и се моли "гадните куки" (от които все едно си ял бой )
да ти свършат работа че като гледам ще се разревеш след малко
2 пъти съм губил тел в Англия и не съм се оплаквам защото си е била моя грешката
Поучи се за да не отвориш 2ра тема само да не е
мамо откраднаха ми тел