КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
Сигнали за корупция в КЗП
тел.02/987 74 45
e-mail: [email protected]
http://www.ktzp.bg/index.php
КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
Re: КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
дали наистина защитават правата ни?
пича с сервиза възползва ли се от комисията я кажи!
УТре отивам да разговарям последно с онези марши,ако не се разбереме като хората званя веднага на комисията...
ok sladur дръж ни в течение да знаем какво е станало
Не си губете времето!Имах проблем с изгоряли пиксели на монитор,който беше в гаранция(2 год)Повредата стана в края на гар.срок.Отнесох монитора в сервиза на фирмата,от която го бях купил.След дълго разтакаване ми казаха,че не могът да ми подменят матрицата и ми предложиха друг,който не харесах и с по лоши тех.данни.Не можеха да ми сменят монитора защото такъв нямали и парите също не искаха да ми върнат защото съм го ползувал повече от 1 1/2год.Занесох гар.карта,кас.бележка и молба-жалба в комисията.След което ни събраха мен с представител на фирмата - продавач за да се споразумеем.Отказах да получа стария монитор и си поисках наново паритеОт комисията ми казаха,че щом не съм съгласен да се обърна към съда.В закона заЗП ясно е казано,че стока,която не може в гаранционният срок не може да се ремонтира се подменя със същата или се връща сумата.Ей в това се състои работата на тази комисия - само да склони двете страни на споразумение.Затова направо в съда,който може да си го позволи с време и средства!
dano stanat po dostypni s te4enie na vremeto sydebnite dela za horata.... zada mogatda sydqt na poraziq kakto e v usa...i da se namali do minimum vyzmojnostta typite korporativni lapa4i da trypat na na6 grub dividentite si..
Абе, ти ако видиш за какви неща се съдят тук в Америка едва ли ще си на това мнение, ама айде карай.