Vivatel, бг операторите и Нокиа

evsi4ko
Регистриран: 08 яну 2007, 14:46

Re: Vivatel, бг операторите и Нокиа

Мнение от evsi4ko » 02 фев 2007, 17:05

Само 1 ще кажа в случая:

Операторите се е'ават с хората така както и всички останали! Тези ЦЕНИ са абсолютно нереални!!!

Nokia N95
Регистриран: 14 дек 2006, 18:17

Мнение от Nokia N95 » 11 фев 2007, 00:40

Браво, пич! Съгласен съм с твойте изказвания!

DоCоMо
Регистриран: 20 дек 2006, 14:45

Мнение от DоCоMо » 11 фев 2007, 18:30

Stan* Браво на теб, но тоя форум се промени и е едно място за лафене и чешене на езиците Например никой от разбирачите на Chocolate , които даваха смешни, неаргументирани мнения и плюеха , не ми отговори на въпроса "Откъде се активира Clock Screenservera " Много се смях, че заради сензорната клавиатура, се включвал сам в джоба и т.н. Относно смешките за няма за веките марки няма какво да обяснявам Май и аз като Спомениии /вчера/ изчезвам от тук както много др. сериозни пичове от форума преди

MIR4OTO
Регистриран: 12 фев 2007, 00:35

Мнение от MIR4OTO » 12 фев 2007, 00:45

dokolkoto razbiram ti si ot onezi koito sa ve4no nedovolni. az biah abonat na mtel blizo 8 godini i preminah na vivatel zaradi po-goliamata svoboda koiato predlagat v cenovo otno6enie srednoto mi mese4no potreblenie e okolo 4 4asa ralzlikata tuk e 4eplashtam 2 pyti po malko pari. kolkoto do globul te sa s naj dyrvenata cenova politika edin prost matemati4eski analiz bi go pokazal

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 12 фев 2007, 10:18

Stan*, а ако привлечеш 26%? Привличането на нови клиенти има кумулативен ефект и ... Все пак това са проблеми на операторите, а не на нас, техните клиенти.
За математиката, нещата се решават по-просто. Вземаш си фактурата за един, два, три месеца и смяташ евентуалните си разходи при една или друга тарифа. Накрая преценяваш допълнителните екстри - покритие, услуги и вземаш решение. Макар че според мен повечето хора правят интуитивен избор, без много сметки. Така че когато показваш едни или други положителни страни на един оператор, волно или неволно му правиш реклама.
Накрая, извън темата, това с границите се учеше в 11 клас, в нематематическите гимназии ;), математическите учеха и интеграли и диференциали, доколкото си спомням.

Stan*
Регистриран: 05 май 2005, 13:23

Мнение от Stan* » 12 фев 2007, 18:48

m75 човек ок мисли както искаш:)

Нямам намерение да продължавам словесните престрелки с теб, защото имам усещането, че опонираш заради спорта и се хващаш за всяко странично нещо (като започнем от ключови думи, минем през причина за спад на цени, ръст/печалба, математика и стигнем до реклама на оператор), но не и за главното - моето мнение в първия ми пост (няма да те улеснявам с copy/paste), открий сам увод, изложение с теза, заключение.

P.S. Все пак е хубаво, че си един от немногото хора в този форум, които се опитват да спорят интелигетно.

Stan*
Регистриран: 05 май 2005, 13:23

Мнение от Stan* » 12 фев 2007, 18:56

DoCoMo, промяната на форума може да бъде и в двете посоки;) и нали се сещаш от кой зависи;)

Отговори