Бихте ли купили Siemens
-
- Регистриран: 19 мар 2006, 23:37
Re: Бихте ли купили Siemens
joro споменатите от теб модели са от времето, когато Siemens-Mobile не беше зле. Все пак минаха години от тогава.
Сега Siemens е като бетонни плавници тип "Корлеоне". Стискайте палци Nokia да устои на изкушението да се провали...
Сега Siemens е като бетонни плавници тип "Корлеоне". Стискайте палци Nokia да устои на изкушението да се провали...
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
Тук забелязвам некои хорица като Siemasonic и други, които са навлезли в сериозни заблуждения. Доста хора са го казвали неведнъж и са го пояснявали...
Siemens AG e Световен технологичен конгломерат и е един от няколкото най-големи концерна специализирани в широк спектър от индустриални и електронно-комуникациоанни високотехнологични нововъведения и продукти. Да се бъркат Siemens AG тяхното бивше мобилно подразделение и да се дават смешни оценчици от сорта на "Нокиа ще фалират покраи Сиеменс" или "Дано Нокиа устои на изкушението..." е някак си трагикомично...
Siemens AG e Световен технологичен конгломерат и е един от няколкото най-големи концерна специализирани в широк спектър от индустриални и електронно-комуникациоанни високотехнологични нововъведения и продукти. Да се бъркат Siemens AG тяхното бивше мобилно подразделение и да се дават смешни оценчици от сорта на "Нокиа ще фалират покраи Сиеменс" или "Дано Нокиа устои на изкушението..." е някак си трагикомично...
i + tva Siemesoanic,v statiqta koqto si kopnal qvno ne si q pro4el dobre,tam stava duma za mrejovo razvitie i barzina na dannite,nikude ne se govori za proizvodstvo na telefoni i aksesoari!!!se edno v pobalgaren variant da obsujdame dali 6e sa ka4estveni aparatite ako se obedinqt Mtel i Globul:))))Govorite gluposti maamu stara!!!Mrejata e ne6to mnoo razli4no ot proizvodstvoto na gsm-i!
-
- Регистриран: 19 мар 2006, 23:37
Ами ако погледнете точно въпроса (което аз явно не направих), моят отговор е "ДА".
Купете си Siemens - ел.крушки, фритюрници, сешоари, медицинско оборудване, дори влакове може да си поръчате (което БДЖ вече направи)...
Извинете за внесеното неудобство - аз пък си помислих, че момчето пита за клетъчни телефони Siemens...
Купете си Siemens - ел.крушки, фритюрници, сешоари, медицинско оборудване, дори влакове може да си поръчате (което БДЖ вече направи)...
Извинете за внесеното неудобство - аз пък си помислих, че момчето пита за клетъчни телефони Siemens...
Ами преди няколко години имах SIEMENS S65 ако не се лъжа и за времето си беше доста симпатично и същевременно функционално телефонче.Но след него си взех SIEMENS ST60 и меко казано не останах доволен. Вярно е, че на външен вид изглежда доста добре но Softwear-а му беше ужасен.След него минах на MOTOROLA. От тогава не съм имал SIEMENS но ако от тяхното "съжителство" със BENQ излезе нещо добро може и да си го взема. :-)
Ха, шегаджия... Поне в едно си прав - няма добър модел вече или да си спомняме за носталгичните времена на SL45, S55???
И драги, простееш ти, защото:
1. Пишеш на маймуница и неграмотно
2. Нямаш никакъв аргумент в поста си.
Чао и до нови срещи. :-)
И драги, простееш ти, защото:
1. Пишеш на маймуница и неграмотно
2. Нямаш никакъв аргумент в поста си.
Чао и до нови срещи. :-)
веднъж помнете ли с ъпдейта края не му се вижда
защо се занимавате изобщо
защо се занимавате изобщо
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Опитах да пиша по темата още в момента в който се появи, но имаше някакъв технически проблем, та ето и моето мнение с някой-друг ден закъснение:
Марката има много почитатели по целия свят и това е лесно обяснимо за човек който горе-долу има представа от GSM-и. В момента не съм се засилил да купувам GSM, но ако все пак ми се налагаше да го направя, щеше да е модел на Бенк-Сименс (Е71 или EF81). Знам че си фен на SE, затова ще се радвам да ми предложиш техен модел в този ценови диапазон (260-280лв) с близки характеристики. Не се чуствай задължен да ми отговаряш - познавам GSM-ите на пазара и знам че това няма как да стане (говорим за нови апарати).
Марката има много почитатели по целия свят и това е лесно обяснимо за човек който горе-долу има представа от GSM-и. В момента не съм се засилил да купувам GSM, но ако все пак ми се налагаше да го направя, щеше да е модел на Бенк-Сименс (Е71 или EF81). Знам че си фен на SE, затова ще се радвам да ми предложиш техен модел в този ценови диапазон (260-280лв) с близки характеристики. Не се чуствай задължен да ми отговаряш - познавам GSM-ите на пазара и знам че това няма как да стане (говорим за нови апарати).
Какъв ценови диапазон, кви 5 лева? Алексейчо е спамаджия и като има грипна ваканция си седи в къщи и спами на воля. Виждал е Сименс през плет, но c'est la vie!
Бих си купил някой от старите им модели,още отпреди М55.Те са здрави и удобни телефони,без излишни екстри,с просто меню.Батерията им кара дълго и са малки по размер.След М55 вече не струват.