ДА СЕ РАЗШИРИМ...
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
ДА СЕ РАЗШИРИМ...
При положение,че от двете страни има по 5-6 см. бели ивици основното поле би трябвало да бъде увеличено.Дайте мнения.........
Re: ДА СЕ РАЗШИРИМ...
според мен така си е перфектно.не е нито "постно" нито"претрупано". Браво за усърната работа на администраторите на сайта!!!!
Аз пък си мисля, че така е добре, при теб може да има ивици поради по - висока резолюция или си с широкоекранен дисплей, като мене и затова ги виждаш.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Вярно,че монитора ми е с голяма резолюция и заради това екрана ми е като празен.Подобно нещо май не съм срещал в други сайтове.
Това е така заради заложената в сайта разделителна способност :) сайтът е направен за гледане при резолюция от 1024 х ... !! Ние като го гледаме на 1280 х ... се получават празните полета отстрани!
Аз пък съм на 800х600 и от дясно не виждам около 25%. Тенденцията е сайтовете да са на 1024х768 но докато стане трайна, вече всички се правят на автоматичо вместване в прозореца, независимо от разрешението на монитора - справа data.bg! - Best view in any resolution ;)
Просто требе майсторлък!
Просто требе майсторлък!
Точно така! И то не требе майсторлък, а повече съобразителнот и да се направи не във фиксирани пиксели, а в проценти, така че, ако се гледа на огромен монитор 90% да са си 90%, както и на 14 инчов - 90 пак са си 90%. А така също и шрифта ще си се уголемява на по-големия монитор и ще се намаля на по-малкия, а не сега да се кьорим какво пише и да се чудя трябват ли ми очила за да чета какво пише на тази страница:)
Дано го оправят!
Дано го оправят!