С програмата Update Service на СЕ мога ли да си обдейтвам GSM-а.
С програмата Update Service на СЕ мога ли да си обдейтвам GSM-а.
В момента има СЕ w850i та въпроса ми е ще мога ли да си обдеитвам софтоера защото в техния сайт дава че програмата не го подържа.Питам защото не ми се правят експерименти
Re: С програмата Update Service на СЕ мога ли да си обдейтвам GSM-а.
Естествено че може. Трябва да се свали SEUS от сайта на СониЕриксон и няма проблем. Най-новият фърмуер за модела е R1JC002.
Ще може ли да дадеш link че несам много на ти с тези таботи.
Ще можеш то и за к800 пише 4е няма ,оба4е става.А само трябва да си изпеглиш Update Service инсталираш го, то тегли ъпдейти и е описано подробно как да стане там.
Аз пък искам да ви попитам как става ъпдейта,защото след като си изключа телефона,махна симкартата и после задържа Ц и включа кабела ъпдейта незапочва просто телефона ми се включва.Телефона ми е w800i
Пробвай освен описаното в SEUS да махнеш и паметта.
Ако правиш само това което си написал - не си разбрал много точно описанието на действията: След като махнеш СИМ картата трябва да сложиш батерията обратно на място. И след това да натиснеш "С". Плюс това направи и това което ти казах в началото. Успех
Ако правиш само това което си написал - не си разбрал много точно описанието на действията: След като махнеш СИМ картата трябва да сложиш батерията обратно на място. И след това да натиснеш "С". Плюс това направи и това което ти казах в началото. Успех
А ако спре нета какво ще стане.
Програмата изтегля упдейтите и след като приклю4и тогава ги инсталира,така 4е ако спре докато се упдейтва няма да му стане нищо.