MobiGater e устройство, което свързва вашия мобилен телефон и Skype. С негова помощ можете да водите почти безплатни разговори от мобилния си телефон с вашите познати в Skype, както и да говорите с други мобилни или стационарни телефони на цената на SkypeOut.
(http://www.skype.com/products/skypeout/r...rates.html)
MobiGater
Re: MobiGater
Коментирали сме го вече.Според мен сложността на реализацията и зависимостта е много фактори няма как да има голяма надеждност а и цената на устройството е висока.Същото нещо може да се реализира и на цена 50лв а нулите в бройката на клиентите щяха да растат бързо.Но тук се включва типичната БГ предприемчивост тип "ден година храни" и до тук !!
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Имам такова устройство и смятам, че си залужава парите. Качеството на звука не отстъпва на Skype и GSM.
За 50лв не можа си купиш GSM + звукова карта + софуер, който да ги управлява.
Имах възможност да пробвам IPdrum (над 100 лири) ... но работи .. да не ти казвам как.
Много важен е софруера.
Разгледай и цените на VoIP2GSM gateways.
За 50лв не можа си купиш GSM + звукова карта + софуер, който да ги управлява.
Имах възможност да пробвам IPdrum (над 100 лири) ... но работи .. да не ти казвам как.
Много важен е софруера.
Разгледай и цените на VoIP2GSM gateways.
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
GSM-и за под 50лв за големи количества има не мисля,че точно на теб трябва да давам пример :) звукова карта 2-3 долара и остава софтуера - който обаче наистина има решаващо значение за работата на устройството а явно и цената.
Цените на VoIP2GSM gateway-ите просто ме удрят в земята със техните си 4-цифрени цени и направо се замислям да проектирам нещо такова и да го пусна на безценица - е докато го направя вече актуално ще е 4G ама нищо :))
Цените на VoIP2GSM gateway-ите просто ме удрят в земята със техните си 4-цифрени цени и направо се замислям да проектирам нещо такова и да го пусна на безценица - е докато го направя вече актуално ще е 4G ама нищо :))