Доверявате ли се на консултантите в магазините?
Re: Доверявате ли се на консултантите в магазините?
Както е тръгнало скоро ще изкарат че има Dolby звук от една слушалка, ама защо се учудваме в каталога на Германос за март Z530 е написан със 1,3MPx камера, но не само това са грешките, те са твърде много, че да ги обобщим....
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Vijte kakvo az sum takuv prodavach konsultant i znam sichko za gsmite i vuobste tehnikata kato imam vreme obqsnqvam sichko po princip ne luja ama nqkoi put se nalaga osobeno ako triabva da se probutat nestata na promojiq ili nestata koito sa v poveche a inache chak se uchudvam kak moje da naemat takiva neveji v magazinite za gsmi deto hal haber si niamat ama na razbirachite sa malko puk i to sichko se prai za pari mnogo malko misliat klienta da e dovolen.
Е това е българска приказка вие знает най-много другите не знаят и само се оплаквате. И аз съм продавач. И това че мога да продам какъвто искам тел. си е похвално.
1.3 mpx e kamerata na Motorola L7 i-mode.
As sa6to rabotq v mag za GSM ve4e 7 god,i nablydenieto mi e 4e masovo klientite sa hem neveji hem pak i hitreqt,zatova 6tom kolegite uspqvat da gi izlajat ,evala!!!!!!!!
As sa6to rabotq v mag za GSM ve4e 7 god,i nablydenieto mi e 4e masovo klientite sa hem neveji hem pak i hitreqt,zatova 6tom kolegite uspqvat da gi izlajat ,evala!!!!!!!!
Точно за това си сложен там,да им помогнеш в избора,нормално е да хитреят след като повечето ти колеги са подбирани по това да могат да излъжат някой не да помогнат на клиента.
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
malko sa horata ot taka nare4enite konsultanti, kojto si razbirat ot rabitata, a pri4inata e-zaplatata si wyrwi na men kakwo mi dreme. Az powe4e bih se doweril na sobstwenicite na po malkite magazini, kojto si izkarwat prehranata s tozi bisnes i se borqt za klienti. Ne kazwam, 4e wsi4ki sa 4itawi, no ima i takiwa.
абе бегай бе тия за нищо не стават. е сега отивам с мойта приятелка да си купи тя телефон от германос, тоя на плиска, откъм киното, който го знае, обаче аз след работа, и с работните дрехи бях, а те мръсни, и приличам на ....... така.
приближаваме към магазина и аз и казвам "гледай сега, като ме видат, нема да ни обърнат внимание"
и влизаме и некакъв си цъка карти на компа, една друга се лакира, а третата я гледа. погледнаха ме и никой нищо...
и аз седях, гледах, чаках.... и след 1/2 минута ми омръзна да чакам и направо се развиках и им говора на висок глас "абе аз тая вечер ше си купувам ли телефон или няма да си купувам телефон тая вечер, ами ше ви чакам да се лакирате???" и ония двете като чуха че ше се купува телефон, си счупиха краката! щеха да се сбият коя да ме обслужи, и веднага: "кой модел, с абонамент ли, ама с кой абонамент, ама зн аете ли че има промоция за еди кой си абонамент, ама такова, ама онакова...."
и аз и викам "дай ми книгата за оплаквания, да напиша че се лакираш и не ми обръщаш внимание!" и оная ме гледа като теле и примигва от къси на дълги. с две думи ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!!!! само, където вика човека, малките магазини дето си изкарват хляба, само те са печени.
приближаваме към магазина и аз и казвам "гледай сега, като ме видат, нема да ни обърнат внимание"
и влизаме и некакъв си цъка карти на компа, една друга се лакира, а третата я гледа. погледнаха ме и никой нищо...
и аз седях, гледах, чаках.... и след 1/2 минута ми омръзна да чакам и направо се развиках и им говора на висок глас "абе аз тая вечер ше си купувам ли телефон или няма да си купувам телефон тая вечер, ами ше ви чакам да се лакирате???" и ония двете като чуха че ше се купува телефон, си счупиха краката! щеха да се сбият коя да ме обслужи, и веднага: "кой модел, с абонамент ли, ама с кой абонамент, ама зн аете ли че има промоция за еди кой си абонамент, ама такова, ама онакова...."
и аз и викам "дай ми книгата за оплаквания, да напиша че се лакираш и не ми обръщаш внимание!" и оная ме гледа като теле и примигва от къси на дълги. с две думи ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!!!! само, където вика човека, малките магазини дето си изкарват хляба, само те са печени.
-
- Регистриран: 11 мар 2007, 15:22
dobrite konsultanti i horata razbira6ti ot tehnika nqma variant da se zadarjat na rabota v golemite verigi ot magazini.Vseki se orientira kam sobstven biznes.Az sam naqsno kakvi hora rabotqt v servizite im.Ako znaete za kakvi maloumnici stava vapros ....no e normalno,nikoi nqma da im sedi za 400-500lv zaplata (kaduren maistor).A tezi koito prodavat sa ili ot 1 2 sedmici v Sofia (korenqk sofianec ot Studentski grad) ili nqkoi s IQ 0.01.Malkite magazini sa istinata,telefonite idvat ot edni i sa6ti proizvoditeli,dali e ot germanos ili ot malak magazin e vse taq.