ВНИМАНИЕ-ИЗМАМНИК.МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: ВНИМАНИЕ-ИЗМАМНИК.МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ
Otkude da znam. Prosto moderatorite ne sledqt takiva neshta. Zashto mi zvunish po telefona? procheti mi posta i sled tova prikazvaj.
Тука админи няма ли ве? Вижте го Lojitech колко вулгарен език има, айде побързайте и го филтрирайте де, не е нормално този да се държи по такъв начин и да обижда хората, личи си че се чувства разкрит, защото ако не беше така, щеше по един възпитан начин да обясни и щеше да остави контакт със себе си, а не да откача и да джари(пише) дет свари на 1000 места, смятам че няма място тука. Побърка се тоз човек!
pobarkal sam se 6toto takiva bokluci kato teb nqmat mesto 6toto do tuk se seliqni pi6at 6to ne napisa edin da se opla4e ot men bokluci dolni az 6te namera se nekoi i 6te mu s4upa ra4ika q kra4e da vida az 6to ne si legate mi pi6ete na xorata po reitinga ako imate zavist si e drug vapros
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Ами няма нужда от повече коментар-виждате какви са ни "търговците" за съжаление.Обиди,заплахи,цинизми-това е неговия речник.Жалкото е,че толкова хора прочетоха темата,а никой не си направи труда да му даде заслужения коментар в профила му в борсата.
Хора не разбирате ли,че ако не се пазим един друг,утре ние може да сме измамените и тогава няма да сме толкова безразлични.
Хора не разбирате ли,че ако не се пазим един друг,утре ние може да сме измамените и тогава няма да сме толкова безразлични.
-
Каква завист бе,човече.
Опомни се.Ако бях на твое място щях да умра от срам,но ти явно имаш други морални виждания.
Сега остава да пропишеш и с другите си никове в тоя форум-е,това ще е върха на сладоледа.
Опомни се.Ако бях на твое място щях да умра от срам,но ти явно имаш други морални виждания.
Сега остава да пропишеш и с другите си никове в тоя форум-е,това ще е върха на сладоледа.
KOI 6TE IMAMI SELQNIN KATO TEB SLED KATO TI NEMA6 LEV TA DA ZAKUPI6 NE6TO I KOI 6TE IMAMA BE BOKLUK SMOTAN DO SEGA 6TO NIKOI NE PI6E DA SAM PRODAL NE6TO ILI IZMAMIL
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Ti primerno nqmash obqvi v borsata. Ot skoro si stozi nik i ne si poznat na foruma, predi s drug li si bil?
-
Отричаш ли,че другите никове които споменах в първия пост са твои?
SPECQLNO TVOETO MNENIE NE ME INTERESUVA BOKLUK SMOTAN
NE OTRI4AM MOI SA SI4KI NIKOVE ZA6TOTO IMAM MNOGO TELEFONI QSNO LI TI E I NE SE KRIQ OT NIKOI KOITO ISKA DA KUPUVA A TI SELQN4E 6TE OTE4E6 SKORO :)