carl zeiss-най-добрите???

MotoFena
Регистриран: 14 дек 2005, 14:19

Re: carl zeiss-най-добрите???

Мнение от MotoFena » 19 мар 2007, 13:51

аз мисля 4е лаика са наи добри за6тото руснаците са отдавна в бизнеса с оптики и лещи.

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Мнение от ID™ Xenium » 19 мар 2007, 15:59

Така е по принцип по-хубавите са CCD. Но примерно Canon компенсира софтуерно някои недостатъци на CMOS матрицата /по-ниска чувствителност и с по-висок шум/ и остава предимството за по-дълго ползване на батерии. CMOS-а - 100 по-ниска консумация. С такава матрица са професионалните Canon 300D,10D,350D,20D,30D,1Ds а и най-новият CMOS сензор не отстъпва по качество на CCD матриците

http://www.canon.bg/eos_400d.php

Или както каза Geleto "Всичко е комплексно" Предпочитам този Canon със CMOS, пред любителски боклук със CCD

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Мнение от ID™ Xenium » 19 мар 2007, 16:13

MotoFena - LEICA Camera AG е немска компания, а Leica е запазена марка на Leica Microsystems IR GmbH. В момента апарати на Panasonic се ребрандират Leica поради споразумение за сътрудничество. Panasonic от своя страна използва обективи от Leica за своите модели. Life's Good ;)

Купуваm този 598
mobi bg . com / index.php?what=news&news=1146

didalko
Регистриран: 12 ное 2006, 15:15

Мнение от didalko » 20 мар 2007, 10:47

Хм, може и да си прав до някъде. Аз смятам, че технологиите, които предлагат различните производители имплементирани в различни модели фотоапарати, са си строго специфични за техния маркетинг и посока на работа! Разбира се, че всеки концерн ще се придържа към спецификата, която изгражда рейтинга им! Примерно, Panasonic имат много добри разработки. До колкото знам те са първите, които вграждат оптична стабилизация в апаратите си, това е нещо много добро! Разбира се, техен е и лиценза за това. По-късно и Canon почнаха да си пускат моделите с оптична стабилизация. Какво да кажем за Sony? Много скъпи фотоапарати, да много хубави цветове правят, обаче понякога такова размазване правят, че направо се изумявам! Говоря като цяло за любителските боклуци, а не професионалните :). Аз лично се отказах да си взема Sony, и от САЩ си донесох Kodak - 8 MP, изключително реални цветове и перфектни снимки, но за съжаление няма оптичен стабилизатор, макар че е модел от преди няколко месеца. Понякога ми размазва, има си различни режими и куп настройки, които мога да ползвам :) Но при тези с оптична стабилизация, проблема е сведен до минимум!

musketar
Регистриран: 16 мар 2005, 15:24

Мнение от musketar » 20 мар 2007, 23:56

ima samo edna koiato e po- dobra. i tova e "laika"

Отговори